Beyninizikullanmakucretsizdir MoonCrystal benvebebegim06 Kızlar bu post sahibi yine iyi geçen gün birisi 2. El l koltuk takımına 25.000 TL dedi. Yemek takımına da 20.000 TL dedi. Bu postun üstüne tanımam resmen şoktan çıkamadım 😄😄
oglumubeklerken gulsene1998 kendi sitesinde de 2000 tl Burada ki sorun; sizin kullandığınız kıyafeti sıfır ürün parasına satıyor olmanız. Bol satışlar.
oglumubeklerken gulsene1998 ilk baş 2000 TL yazdiniz hanımefendi ona istinaden yorum yaptım uydurmuyorum yani.
MoonCrystal Beyninizikullanmakucretsizdir şaka mı görmedim o postu Allah’ım 😂😱 demekki yaşanmışlıklar içinde paha bicmis onuda eklemiş kadincagiz sağolsun😂
benvebebegim06 Beyninizikullanmakucretsizdir oha insanlar şaşırmış Ankara Bursa da filan 10 15 civarı koltuk takımları satıyorlar insanları enayi yerine koyuyorlar🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir MoonCrystal @NariNariKiminYari bu arkadaşta gördü resmen fiyasko gibiydi. Sabah ilk iş postuna bakayım dedim ama silinmişti. Kadının adını da unuttum. Bu arada yemek masası takımıydı eksik yazmışım. 2 yıllık mobilyalara bu fiyatı vermişti 🥴🥴
MoonCrystal Beyninizikullanmakucretsizdir bu kişilerin önce ikinci el ne demek onu ogrenmesi gerekiyor şaka gibo 🤣🤣
gulsene1998 oglumubeklerken ya hayır ne alakası var 🤣🤣 ay kriz ya yeminle delirceğim ben niye 2000 yazayım giydiğim elbiseye başlığa 1800 yazdım 1500 birine veririm dedim şaka mısınız ya bütün kaoscular doluştu posta
NariNariKiminYari gulsene1998 postta bir sürü rakam uçuşuyor 1800 le başladınız yukarda 1600 dediniz şimdi 1500 dediniz birine de gel 1400 de anlaşalım demiştin yorumu düzenlemişsin bir karar mı versen ahahahhaha
oglumubeklerken gulsene1998 hanımefendi bizi şizofren zannederek kaos yaratmaya çalışan sizsiniz. Postu ilk açtığınızda başlık “abiye 2000 tl” idi. Sonra başlığı düzenlemişsiniz abiye 1800 olarak.
gulsene1998 oglumubeklerken  Al bak ne olarak açmışım sonrada terket postu seni şizofren
Beyninizikullanmakucretsizdir MoonCrystal bide yazmış yeni alınmış gibi. Yemek masasını 4-5 kere anca kullandım demiş. 0 olsa ne kadara satardı acaba çok merak ediyorum 🤣🤣
oglumubeklerken MoonCrystal hayır tamam 1800de normal değil de asıl normal olmayan şu an aklımızla oynaması. Bi de hayır 2000 TL demedim diyor e ben nereden çıkardım Peki 2000i hey allahim 😬