suesmom Askmeyvesininannesi bende mi alsam acaba tatlı isteğini koreltir belki 😂 bı cıkolataya hayır diyemiyorum kahretsin bı bıraksam ,😂 kilom yok aslında ama böyle gidersem olacak 😂 aynen bebiş uyudu mu başla ister 45 dk yap ister 30 ister 15 ardından da egzersiz yaptın mı fıstık gibi tablo 😊
Askmeyvesininannesi suesmom al bence çikolata ihtiyacı hissettiğinde gün kurusu kayısıları kakaoya bula. Sonra onlardan ye. Veya avokada muz keçiboynuzu tozu çek mikserde . Danone gibi :)
eymenveannesi Askmeyvesininannesi https://i.hizliresim.com/Z58Qo3.jpg tabi şuan çok zayıf deilim ama ise yaradiginin kanıtı diyelim şuan 75.8 kg yum
Acemiiiii Askmeyvesininannesi merhaba dün diyetisyene gittm ben normalde pilates yapıyordum. Pilates yerine leslie yapmamı önerdi.
SerpilG Askmeyvesininannesi evet işe yarar hemde sıkıcı değil. Kuzenim genç kız gibi oldu valla. Basenleri acayip gitti
ggzmkrcc Askmeyvesininannesi ayy az önce 15 dk olanı denedim 10. Dk sında çocuğum uyandı bıraktım ama resmen su içindeyim fena bir şeymiş bu ya😀
Askmeyvesininannesi ggzmkrcc üff çok sevindim ya koşu bandım bozuldu die dert ediyordum:) artık etmiyom bende başlıcam haftaya
Eylul2018 eymenveannesi süpermiş bende yazın yapmıştım baya faydasını gördüm yine yapıcam ama habalar ısınsın öyle 🤣
eymenveannesi Eylul2018 neden havaların ısınmasını bekliyosun kilon fazla deil heralde hadi hadi harekete geç yazın fit ol 🙆♀️
Eylul2018 ggzmkrcc işte banyo yapmak lazım o açıdan hasta olurum diye korkuyorum 4 kilo fazlam var onu da yazın veririm eve kapandık kış olduğu için
Keremozaninannesi Askmeyvesininannesi bende bir hafta diyetle beraber yaptımçok kilolu biride deģildim ozaman 2 kilo vermistim bir haftada
Defnecikkk Askmeyvesininannesi valla nasıl zaman buluyorsunuz bravo benim vaktim olsa zumba yapacağım. Ama banyo yapmaya vakit bulamıyorum ben 😄
Ipegim Askmeyvesininannesi müthiş yarıyor hem de üstüne tanımıyorum hamilelikten önce çok güzel kilo verdim ve incelmiştim baya terletiyor 45 dk olanı yapıyordum şimdi de başlamak istiyorum 4 kg fazlalığım var ama uykusuz kaldığım için geceleri pek gücüm olmuyor ama o gücü bulduğum an başlicam
tosuncukannesi Askmeyvesininannesi ilk defa duydum ama postunuzu görünce biraz araştırdım bende yapmaya karat verdim ama 1 mile 2 mile vs yazıyor ya bunlar ne demek ilk gün 1 ikinci gün 2 mile yazanı falan mı yapcaz benide bilgilendirir misiniz 🤔
Askmeyvesininannesi tosuncukannesi valla bi fikrim yok 😀 ben 45 dk olanı yapıcam. 15 dknda kendim hareket yapıp 1 saate tamamlıcam :)
Serap46 Dün bu postu görünce çok heveslenmiştim yarın kesin başlıyorum dedim ve YİNE BAŞLAYAMADIM ahshsjd bu saat oldu daha işlerim anca bitti 😢 bebekle zaman nasıl geçiyo ne ara akşam oluyo bi tek ben mi böyleyim kafamda deli sorular 😃
Askmeyvesininannesi Serap46 aynen öyle bebekle hemen geçiyor zaman. Programlama yapman lazm. Ben haftaya başlıcam. bebeğim öğlen uykusundayken yapıcam. uyandıgında duşa girerim. Ve kaldıgım yerden devam. 1 saati böyle kendime ayırcam inş :)