tuubadem Askmeyvesininannesi evet bu biraz daha sıkı iki öğün ama karataydaki gibi un lahmacun vs yk daha çabk kilo weriliyor meyve de yok
Askmeyvesininannesi tuubadem ay çok zor ben onu yapamazdım :) beb karatayla aralıklı oruç diyetimi birleştirdim:) yavas yavas gidio ama mutsuzda olmuyorum :)
Askmeyvesininannesi tosuncukannesi valla bi fikrim yok 😀 ben 45 dk olanı yapıcam. 15 dknda kendim hareket yapıp 1 saate tamamlıcam :)
tosuncukannesi Askmeyvesininannesi 45 dk bana cok uzun bebeğim gündüz asla o kadar uzun uyumaz 15 dk dan baslim bakalm bende o zaman 😊
Askmeyvesininannesi Serap46 aynen öyle bebekle hemen geçiyor zaman. Programlama yapman lazm. Ben haftaya başlıcam. bebeğim öğlen uykusundayken yapıcam. uyandıgında duşa girerim. Ve kaldıgım yerden devam. 1 saati böyle kendime ayırcam inş :)
Saecn Askmeyvesininannesi Dedim ya bir ay bir hafta gibi bi zaman 5 hafta yani, diyetimi de ekledim yanına ilk iki hafta dörder beşer verdim ödemim çok fazlaydı kalan zamanda da beş kilo verdim yalnış hatırlamıyorsam
Saecn Askmeyvesininannesi Birde bu sürenin 15 gününde geceleri yoğurt kürü yapıyordum yağ yakması için kalan 20 günde yapmadım sadece 15 günü 😊
tuubadem Askmeyvesininannesi en güzeli ya herkesin kendine uygunnolanı yapması lazım bundan önce karatayla verdm bn 15 kiloyu o da etkili ☺️
Ahmetefeygmr eymenveannesi canim beni instagramdan eklermisin beraber leslie arkadasi olalim💞 yilmazyagg