Mom44 Mucize_istiyorum22 sadece ilk ay sonra olmadı ama zaten hiç olamaması gerekiyor çünkü tehlikeli düşük riski olur diye biliyorum araştırın bi isterseniz 😊
Mucize_istiyorum22 Mom44 kişiden kişiye farklılık gösteriyor oyuzden sordum 9ay boyunca regl olanda var
rabiadmrr Ertugrul1022 benim gittiğim doktor hamilelikte her kanama lekelenme patolojiktir üstüne görme diye birşey yoktur demişti 🤷🏼♀️
Ayse1412 Ertugrul1022 aslında yerleşme kanaması deniliyor ama biz üstüne görme diye bilirdik eskilerden beri bende aynı durumu yaşadım 1 gün normal 2 ci kahverengilesti ve bitti o sıra hamileymişim
Ayse1412 Ertugrul1022 yap bence bi olabilme ihtimalin varsa ben değilimdir diye yapmadım arkadaşlar deneyelim bisey olmaz diyince yaptım ve cıktı kan tahlili yaptırdım sonra 5 haftalık olduğunu öğrendim
Ertugrul1022 Ayse1412 en iyisi yarın yapayım olmazsa orda çıkar peki senin sonra devam etti mi kahverengi leke
Ayse1412 Ertugrul1022 3 gune kadar devam etti sonra kesildi bende bitti heralde dedim hiç şüphelenmedim bile 😊
Masalserin2019 Ertugrul1022 mesela ben :)) düzenli sekilde normal adet gördüm ve herzamanki gibi. Sadece cok bulantılar vardı süpelenmedimde cnkü o sıra gripten kurtulamıyordum. Eşim acile götürdü sonra cok kötüsün bembeyaz olmussun diye. 3 aylık hamile oldugumu öğrendim ve 4. Aya kadarda adet gördüm
Umutaras Ertugrul1022 olabilir canım benim öyle olmuştu 3 ay boyunca adet oluyorum sanmıştım hamileymişim 🙈
Umutaras Mucize_istiyorum22 ben böyle 3 ay falan adet oldum sandım hep ondan son ay işte adet oldum sandım bitti kanamam bi hafta sonra bidaha kanama başladı mide bulantısı uyku falan acile gittik tabi hemen gebelik testi yaptılar önce orda anladım😂 14 haftalık hamileydim öğrendiğimde 😬
Eminetavsan Ertugrul1022 hamile kaldıgımı öğrendiğimde 11 haftalıktım işin garip kısmı üstüne iki kere adet gördüm hem de adet günlerimde. zaten şaşmaz günlerim sonra vücudumda Bi gariplik sezdim halsizlik mide bulantısı fln eşim şüphelendi beklenen adet günüm de bir gün geçmişti test yaptım hamile çıktım doktora gittim son adet tarihime göre 4 haftalık olması gereken bebek 11 haftalık çıktı 😂 bir de ikizmiş tekini düşürmüşüm rahimde parça ve kanama tespit edildi 🤷♀️ rabbim saglık versin 22 haftalık olqcagız bu arada 16 aylık Bi oğluşum var
emine_kymaz10 Merhaba bende adet gunumden 2 gün önce 3 gün kanama oldu ama normalde 6 7 gün sürüyordu ama kahverengi değildi normal kırmıziydi bitince test yaptım tek çizgi çıktı ama belim kasıklarım ağrıyor çok böyle bişey yaşayan oldu mu