Ertugrul1022 İyi günler ben adetim 7 gün olurdum ilk 1.günü adetim baya geldi 2 günü kesildi kahverengiye döndü sizce üstüne görmemi bulantılarımda var ara ara?
Mom44 Ertugrul1022 eltimin oldu net söyleyebilirim adet gibi ama 3 gün filan sürmüş şimdi 7 aylık hamile😊
rabiadmrr Ertugrul1022 benim gittiğim doktor hamilelikte her kanama lekelenme patolojiktir üstüne görme diye birşey yoktur demişti 🤷🏼♀️
Ayse1412 Ertugrul1022 aslında yerleşme kanaması deniliyor ama biz üstüne görme diye bilirdik eskilerden beri bende aynı durumu yaşadım 1 gün normal 2 ci kahverengilesti ve bitti o sıra hamileymişim
Sblsrgnsn iki-bal-kiz-annesi hamile kalip ustune adet goruyosun ya o demek canim bazi insanlar hamile kaldigi ilk haftadan itibaren adet gormez bazilarinda boyle iste adet donemi kanamasi gelir ama aslinda hamile olur yani oyle bisey tam duzgun anlatamadim ama insallah anlamisindir 😃
Mom44 Mucize_istiyorum22 sadece ilk ay sonra olmadı ama zaten hiç olamaması gerekiyor çünkü tehlikeli düşük riski olur diye biliyorum araştırın bi isterseniz 😊
Mucize_istiyorum22 Mom44 kişiden kişiye farklılık gösteriyor oyuzden sordum 9ay boyunca regl olanda var
Ayse1412 Ertugrul1022 yap bence bi olabilme ihtimalin varsa ben değilimdir diye yapmadım arkadaşlar deneyelim bisey olmaz diyince yaptım ve cıktı kan tahlili yaptırdım sonra 5 haftalık olduğunu öğrendim
Ertugrul1022 Ayse1412 en iyisi yarın yapayım olmazsa orda çıkar peki senin sonra devam etti mi kahverengi leke
Ayse1412 Ertugrul1022 3 gune kadar devam etti sonra kesildi bende bitti heralde dedim hiç şüphelenmedim bile 😊
Masalserin2019 Ertugrul1022 mesela ben :)) düzenli sekilde normal adet gördüm ve herzamanki gibi. Sadece cok bulantılar vardı süpelenmedimde cnkü o sıra gripten kurtulamıyordum. Eşim acile götürdü sonra cok kötüsün bembeyaz olmussun diye. 3 aylık hamile oldugumu öğrendim ve 4. Aya kadarda adet gördüm