hilalakin1806 @“zeynepeslemdemir”#p32526271bebebekten bebeğe değişir ama bende hipp kullanıyorum iyi kilo aldırdı bize
aslanmommy zeynepeslemdemir hipp çabuk acıktırdığını düşünüyorum. Şuan golden goat kullanıyorum Her ay 800-1000 gram arası kilo aldık. Bugün Aptamil verdim onu da severek içti ama 2-3 saatte bir yeniden verdim. Beslenme saatimiz 4-5 saat arasıydı normalde
mommandboy aslanmommy golden goat kullanırken mi 4-5 saat arayla besleniyordu? Zkaç cc için geçerli bu?☺️
jasminegms zeynepeslemdemir Ben sadece anne sütü veriyorum ama benım bebegimle yakın ayları olup bebegımın ikmkatı olan bebekler aptamil içiyor
cerkezkizi59 zeynepeslemdemir Aptamil içiyor kilosu gayet yerinde üç saatte bir veriyorum ama sagdigim sütude veriyorum
ZeydsMom Her mama her bebekte ayni etkiyi yapmaz. Bi kere mamanin yalandan şişirmesi de zaten gereksiz. Ben 5 ayina kafar similac kullandim ama malesef artik benim yasadigim yerde bulamadim. Ve bebelac golda gectim. Kilosuda bastan iyi. Similac olmadiginda mama arasiyina girmistim yalandan kilo aldirmasini istemiyordum cunku. O zaman hippin mesela sismanlatdigi yazmisti cunku icerisinde nisasta varmis o da kilo aldiriyor. Tabi ben istemedigim icin almadim.
ilenalemin ZeydsMom ben de Bebelac gold kullanıyorum.üç aylık.günde üç ya da dört kere veriyorum 120,100 CC falam içiyor.ama fazla akilo alıyor.bşr ayda 1.5 kilo alıyor mesela.bana da fazla geldi.bu ay da böyle giderse değiştiricem.sizinki de fazla kilo alımı yapıyor mu
ZeydsMom ilenalemin benimki artik 8 aylik mamayi az iciyo bide kilo alimi artik yavasladi haraketlendi . O aylarda 1-1.5 kq almasi normal. Cunku similac kullaninca bizdede ilk aylar kilo alimi ogleydi 6 aydan sonra yavasladi
Klaray Off bende gaz yapmayan mamayı zor buldum bebeğime ama şimdi de kilo almıyor geçen ay 600 gram almıştı 4 aylık 5900 çok az :( sma optipro kullanıyoruz.
sevdakavakli Klaray haha bizimki iki ayda 300 er kilo 4. Ayında ise 200 gram aldı siz 600 e az diyorsunuz 😅 ben yine de mama vermedim
bsmnl Klaray optipro nasıl gaz yapmaz hayretteyim şuan maşallah. Bize iyi gelmedi biz comfort kullanıyoruz çok şükür rahatladı doktor kilonun da iyi gittiğini söyledi.
Benkadinimdemiii Klaray bizde aynıydık şuan ek gıda ile toparladı merak etmeyin düzelir bende çok üzülüyordum ama şuan biraz daha iyi
Nisangunes Klaray merhaba benim bebegimde 4 aylık 5.5 kilo oldu aptamil kullanıyoruz son ay 1 kilo aldı çok iyi geliyor tavsiye ederim gaz yapmaması için de aptamil prosyneo aldım gazlı gününde onu veriyorum diğer günler normal
ilenalemin ZeydsMom iyi bari çünkü 6 aya kadar her ay bir kilo bile alsa obez olur bu çocuk.ondan korkuyorum
ilenalemin sevdakavakli mama zehir değil.bellli ki bebeğinşz doymuyor çok az kilo almış çünkü.ben de başta bu inadı yapıp çocuguma eziyet ediyordum.ne gerek var
Klaray sevdakavakli ay ama sizinki gerçekten çok az almış sütünüz az geliyor olabilir mamaya başlayın gelişim geriliği olursa Allah korusun çok üzülürsünüz bir daha toparlanamayacak hasarlar verebilir :(
Ardenaden sevdakavakli sutunuz yetmiyor bunu bazen kabile tmk gerekiyir ya da sut olasad abazi bebeklere yaramiyor bunuda kabul etmk gerekir mama destekleyin
newmom23 sevdakavakli herkesin kendi tercihi mama verip vermemek ama sütün yetmiyorsa ya da yaramıyorsa elimizde başka seçenek olmadığı için mama veriyoruz.Benim mesela sütüm çok çok az geldi yetmedi bebeğime mecbur mama destekli gittim ve sütüm kesildiği için tamamen mamayla besleniyor şu an.
D_deniz zeynepeslemdemir valla sma optipro yapıyor kilo yani ilk günden beri her ay 500gr ile 1kg aralığında
bsrblr zeynepeslemdemir ek gıdaya az kalmış boşver mamayı ve bence başla az az ben 4 ayda az az denedım suan 7.5 aylık herseyı yer mınık mınık
mero_81 zeynepeslemdemir bebekten bebeğe değişir mesela aptamil çoğu bebekte güzel kilo yapmış bizde hiç yapmadı sma optipro güzel kilo yapıyor ama oda kızımda gaz kabızlık yarattı en iyi geleni bebelac gold her gün tuvaletini yapıyor rahat geçiyor günlerimiz başka mama denediğimizde ya kabız oluyor ya kusuyor tabi bence bebelac gold çok kilo yapmıyor ama mecburen onu kullanıyorum çünkü kızım bir gün bile kakasını yapamazsa cıldırıyor
bebisliozlem mero_81 ay evet ya sma ile başladık sonra aptamile geçtik kızım şu an 3 aylık bebelac gold kilo aldırdı. 2 aylıkken 4.5 kiloydu düşünün yani 🥲 hem emzirme hem mama ile 1 kilo birden aldı. 1 ve 2.ayında 500-600 gram arasında kilo alıyordu.
Klaray bsmnl biz comfortta kullandık ama malesef iyi gelmedi aptamil iki çeşidinide hipp, evolvia, golden goat, sma iyi geceler denedik belki saymadığım vardır çok mama denedik çünkü bi optipro iyi geldi 😊