bikupakahvee anabarbie gizlememe gerek mi var özelden konuştuk bende biliyorum seni bu adını da öbür adını da
anabarbie bikupakahvee eee nolmus öbür adıma sence ben gizlemiş miyim öbür adımı üstelik adım değil nickim sjssjjs Baktimda adını söylemişim merak ettim kim oldugunu
mematiii bikupakahvee kendini bilene sevindim umarım laf sokmayı öğrenince denk düşersin bana😂 vallaha çift yüzlü oldupun için nereye döndürsem yine aynı kalırsın 😂
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir aşkım bilmiyorum bu hesabı açtığımda bunla kim olduğumu konuşmusuz baya samimi ama eski nickini bilmiyorum sjjsjsjs
bikupakahvee anabarbie öbür adını veya nickini neden kapattığını yada niye bunu açtığını söylemiştin zaten yani ben seni en başından beri biliyordum ha burda olsun ha öbür postlarda
mematiii bikupakahvee ince anlasan zaten yeni düşerdi sana canım kaileye alsam sence böyle mi cevap veririm.I don’t muhattap aşko
Beyninizikullanmakucretsizdir anabarbie kız şu meşhur sapığın vardı ya o sandım kim olduğunu bilmiyorum 😬
Ewremmrrve Yeminle gece gece kahkaha attım okudukça 😂😂( kimse kimsenin namus bekçisi değil) İyi uykular 🤣🤣🤣