mematiii bikupakahvee birinin yancısı olmama gerek yok sen iyi g…t ayağı yapıyorsun anlarsın ya;) ve cahile münakaşa etmiyorum kendimi düşüremem.Lğtfen betonlarınla mutlu mesut hayatını sürdür çünkü lafın ağırlığını öyle hafifletirsin
bikupakahvee mematiii ayyy laflara bak 🤣 çen çimdi ironi üzerinden laf mı attın naptın çen Burda sizden iyi g.t ayağı yapana rastlamadım henüz
anabarbie bikupakahvee yaa senin gibi beton yiyenlere hayrima veriyorum knk verim mi haa bu arada seni bir yerden gözüm ısırıyor ama gizleme artık kendini özelden konuşmuştum seninle tanidiksim sen hahahaha
mematiii bikupakahvee kendini bilene sevindim umarım laf sokmayı öğrenince denk düşersin bana😂 vallaha çift yüzlü oldupun için nereye döndürsem yine aynı kalırsın 😂
bikupakahvee anabarbie gizlememe gerek mi var özelden konuştuk bende biliyorum seni bu adını da öbür adını da
mematiii bikupakahvee ince anlasan zaten yeni düşerdi sana canım kaileye alsam sence böyle mi cevap veririm.I don’t muhattap aşko
anabarbie bikupakahvee eee nolmus öbür adıma sence ben gizlemiş miyim öbür adımı üstelik adım değil nickim sjssjjs Baktimda adını söylemişim merak ettim kim oldugunu
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir aşkım bilmiyorum bu hesabı açtığımda bunla kim olduğumu konuşmusuz baya samimi ama eski nickini bilmiyorum sjjsjsjs
bikupakahvee anabarbie öbür adını veya nickini neden kapattığını yada niye bunu açtığını söylemiştin zaten yani ben seni en başından beri biliyordum ha burda olsun ha öbür postlarda