bikupakahvee Birdunyabircennetannesi aynen ahlak kurallarına aykırı ha ha evet o yorumumu hoşuna gidenler beğenmiş zoruna gidenler saldırıyor
Birdunyabircennetannesi bikupakahvee Sizin gibi saygısıza diyecek bir şey yok Anlamayacaksınız çünkü ne yazılırsa yazılsın Her b.ka burnunuzu sokmayın Kocasıyla ne yaparsa yapar yahu hiç mi işiniz yok kendi kocanızla ilgilenin kendi hayatınızla ilgilenin size ne?
mematiii Birdunyabircennetannesi Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Bunu de geç aşkı
anabarbie mematiii hahahah o zaman benim filmler sana göre değil aşk Şaka şaka knk ben korku filmi severim sadece aşırı izlerim tek başıma kocam korkar hshshshsbsb
bikupakahvee ENERCII ay ne boşsun bide bunu eklemek için uğraşmış Allahım ya 🤣 Noldu şimdi bunu buraya attın da ne oldu ? Ne başardın 🤣
anabarbie Deletedmom_113 hadi koş yatagina hayatım sütünüde iç unutma beyin yapar yaninada ceviz mük 🤌
mematiii bikupakahvee birinin yancısı olmama gerek yok sen iyi g…t ayağı yapıyorsun anlarsın ya;) ve cahile münakaşa etmiyorum kendimi düşüremem.Lğtfen betonlarınla mutlu mesut hayatını sürdür çünkü lafın ağırlığını öyle hafifletirsin
bikupakahvee mematiii ayyy laflara bak 🤣 çen çimdi ironi üzerinden laf mı attın naptın çen Burda sizden iyi g.t ayağı yapana rastlamadım henüz