ENERCII anabarbie Neden böyle olduğu anlaşıldı artık susalım skdjdkdksk anlamamasının sebebi bu dldkdldkldkdd
bikupakahvee ENERCII e yorumların kalanında toprak hatta peçete yiyen bile var nolmuş yani ? Kız ne dert oldum size ne battım ya 🤣🤣🤣
dilara_0 ENERCII oyyy bacım sen ne yapmişseennn 🫢 Vallahi bana yapılsa kafamı koparıp post yerinde bırakırdım…
anabarbie mematiii hahahah o zaman benim filmler sana göre değil aşk Şaka şaka knk ben korku filmi severim sadece aşırı izlerim tek başıma kocam korkar hshshshsbsb
uykusuz_her_gece gokkusagi_ instagramda gizem onay luna var onu takip edin. Sadece kadınların takip isteğini kabul ediyor. Onun öne çıkanlarında bir liste vardı
Deletedmom_113 ENERCII anabarbie Oyyşş bebeklerim siz boşverin beni geceyi değerlendirin 🤭 benim minikler uyudu sizinle uzatamam yuhum gelir😴
anabarbie Deletedmom_113 hadi koş yatagina hayatım sütünüde iç unutma beyin yapar yaninada ceviz mük 🤌
bikupakahvee ENERCII ay ne boşsun bide bunu eklemek için uğraşmış Allahım ya 🤣 Noldu şimdi bunu buraya attın da ne oldu ? Ne başardın 🤣
Birdunyabircennetannesi bikupakahvee Gerçekten aşırı ahlaksızca bir yorum yapmışsınız Bir film izliyorlar diye bunu yazmak🤷 Ve sizi ilgilendirmeyen konu Yazık diyecek bir şey bulamadım
bikupakahvee Birdunyabircennetannesi aynen ahlak kurallarına aykırı ha ha evet o yorumumu hoşuna gidenler beğenmiş zoruna gidenler saldırıyor
mematiii Birdunyabircennetannesi Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Bunu de geç aşkı