anabarbie bikupakahvee benim başıma gelse kocam koca olmazdı kapıma mandal olurdu haa şimdi çaktım mevzuyu sen koçanı yakaladın dimi ve namus bekçisisin ya hani zoruna gitti senin ahh kıyamam 🥹
anabarbie bikupakahvee knk biz beraber izlersek adam niye gizli izlesin unutma yasaklar cignenmek içindir kocandan şuphe ettim telini al karıştır hadi burada insan kafası ütüleme 😘
bikupakahvee anabarbie tüh kocam karşı cinsin götünü basını yanımda izleyip keyif almadığı için EVET KESİN BENDEN GİZLİCE P”RNO İZLİYOR Allahım hemen telini karıştırcam çok haklısın
Deletedmom_113 bikupakahvee kızım boşversene burda midesi geniş insan çok neden münakaşaya giriyorsun ki kafanı yormaya değmez
bikupakahvee Deletedmom_113 yani çok yazık ya çok anlatamıyorum genişliklerine genişlik katıyorlar birde birbirlerini pofpoflayıp
bikupakahvee ENERCII al bak işte sizinde yargılama biçiminiz bu sırf size uymuyor diye kışkırtmak amaçlı,izlemediği için (bağnaz,at gözlüklü) dindar oluyrouz hemen siz laftan anlamazsınız
bikupakahvee anabarbie kız ne geniş hayal dünyan var ( o bile geniş ckdkdk ) hemen kurdun tüm senaryoyu tebrikssss Bu arada kocam ve ben bu tarz iğreçnlikleri yapmadığımız için çok özür dileriz ya çok
anabarbie bikupakahvee umarım birgün güvendiğin ve kinandigin yerden vurulmazsin asla asla deme bu lafımı hatırla tamam mı 😉
anabarbie ENERCII kız yok gitsin kocasının başını yesin seni niye yesin hadi huşşt git kocana namus bekçiliği yap hadiggg
Deletedmom_113 ENERCII anabarbie Oyyşş bebeklerim siz boşverin beni geceyi değerlendirin 🤭 benim minikler uyudu sizinle uzatamam yuhum gelir😴
ENERCII anabarbie Neden böyle olduğu anlaşıldı artık susalım skdjdkdksk anlamamasının sebebi bu dldkdldkldkdd