ENERCII bikupakahvee Lütfen yalan söyleme. Ben senin izlememenizi yadırgamadım. Sen eşinle mi izliyorsun deyince bende espiri yapıp hayır kaynanamla izliyoruz dedim. Sen direk bu ne genişlik dedin. Neyse haksız olduğunu anlamana sevindim birdaha olmasın.
anabarbie bikupakahvee sen hepimizden daha çok namuslusun ve evet senin kocada bizim kocalardan dahaaaaaa çoooooook namuslu evet süpersiniz….. Yarın birgün kocam tovalette su sesi açık telefonla 1 saat napıyor diye post açmada jsjjssjjs
bikupakahvee anabarbie o postu siz ve sizin gibiler açar 🤷🏻♀️🤣 izletip izletip sonra aa kocamı şunu bunu izlerken yakaladım diyip şaşırırsınız birde
bikupakahvee sek_kahve ne zor laf anlatmak,deveye Hendek atlatmak daha kolay Lütfen muhatap olmayalım .
anabarbie bikupakahvee knk biz beraber izlersek adam niye gizli izlesin unutma yasaklar cignenmek içindir kocandan şuphe ettim telini al karıştır hadi burada insan kafası ütüleme 😘
anabarbie bikupakahvee benim başıma gelse kocam koca olmazdı kapıma mandal olurdu haa şimdi çaktım mevzuyu sen koçanı yakaladın dimi ve namus bekçisisin ya hani zoruna gitti senin ahh kıyamam 🥹
bikupakahvee anabarbie tüh kocam karşı cinsin götünü basını yanımda izleyip keyif almadığı için EVET KESİN BENDEN GİZLİCE P”RNO İZLİYOR Allahım hemen telini karıştırcam çok haklısın
Deletedmom_113 bikupakahvee kızım boşversene burda midesi geniş insan çok neden münakaşaya giriyorsun ki kafanı yormaya değmez
bikupakahvee Deletedmom_113 yani çok yazık ya çok anlatamıyorum genişliklerine genişlik katıyorlar birde birbirlerini pofpoflayıp
bikupakahvee ENERCII al bak işte sizinde yargılama biçiminiz bu sırf size uymuyor diye kışkırtmak amaçlı,izlemediği için (bağnaz,at gözlüklü) dindar oluyrouz hemen siz laftan anlamazsınız
bikupakahvee anabarbie kız ne geniş hayal dünyan var ( o bile geniş ckdkdk ) hemen kurdun tüm senaryoyu tebrikssss Bu arada kocam ve ben bu tarz iğreçnlikleri yapmadığımız için çok özür dileriz ya çok