Scb Rota 2 doz olanından yaptırdım 2 ve 4. Ayda 3. Ve 5. Ayda da yapiliyo 3 doz olanda var 2 4 6 ayda yapiliyo menenjit 2 tip bize dr 6 aydan önce nimenrix 4 doz bexero 3 doz olarak söyledi suan 4 ayligiz 5.Ayda başlamayı düşünüyorum menenjite dr ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi salgın her yerde olduğu için dedi
Elommmm Scb bizim doktor 3doz rotanın daha etkili olduğunu söyledi oyuzden bana kalırsa 3doz yapalım benim gozlemlerime göre 3doz daha etkili tabi yine de siz bilirsiniz 2doz da yapabilirim dedi bende doktora bıraktım...
Elommmm Scb bende 2 yaptıricaktim doktorum benim gözlemlerime göre dedi zaten.Bende doktoruma bıraktım.
Gmzpry Elommmm şaka gibi.. bende yıldırım doruk hastanesine gidiyorum rota aşısı için bize 267 tl fiyat söylediler
Elommmm Gmzpry benim kizimin özel.sigortasi var fakat özel sigortanın bu aşılarda etkisi yok diye biliyorum 🤷♀️bende anlamadım benimde kafam karıştı şimdi
MihraKus Elommmm canım bende yıldırm doruğa gidiyorum bir aşı için 270 den başlıyor dediler neresi sizin gittiğiniz
Elommmm MihraKus çekirge doruk.Ama bakın rota aşısı 2 çeşit.Bazi doktorlar 3doz yapıyor.Bazilari 2 benim.doktorum ben 3dozu oneriyorum ve maliyeti de daha uygun oluyor dedi.Yani 1dozu 155 3doz 500civari...
ozlemky Balarisii rotarix 265 lira bexero 400 lira nimenrix 282 lira. 3.ayda bunları yaptırdık şimdi 5 aylık olduk 2.dozları var
SmCrh Bizde daha dün yaptırdık rota aşısının 2.dozunu yılbaşından sonra zam gelmiş 280,75tl olmuş, ilk dozunuda 276,50tlye almıştık eczaneden alıp sağlıkocağında yaptırdık 3. ve 5. aylarda
Acemiannecik Balarisii rotarix 2 4 vurulacak. Ilk dozuna 285 tl verdim. Nimenrix ve bexsero 3. Ayin basinda vurulduk ikisine 750 lira verdim 5 ve 13 ayda da var menenjit asisi