Esraesra08 Ayseglpolat diş çıkma süresi kabarması patlaması toplamda 8 gün bizim ilk iki üst sonra iki alt çıktı bebekten bebeğe değişiyo bazı bebeklerde sadece üstler patlıyo ilk. bizimki hep sıralı gitti
Esraesra08 Ayseglpolat ah canım olacaklardan bihaber bebeğim yemiyo dişlerden sebep kaç gün ne çekiyorum hazırlıklı ol😊
neanladinyurdagull Ayseglpolat alt 2 diş patladı 2 gün arayla şuan 9 buçuk aylık olmak üzere 3. Diş de altan gelicek galiba şaşırdım
Dilaradeniz Ayseglpolat benim oğlumda hiç uymadı o siraya😀 ve 1 tane değil 2şer çıkartıyordu dişlerini 😀 şükür bitti
Gizemlibirisi Ayseglpolat benim oğlumun iki tane üst yan köpek dişleri çıktı. Şok olduk🤣 hani şu dişleri dökülen dişlek çocuklar olur ya öyle olmuştu.sonra alt iki tane çıktı. Şimdi üst iki tane çıkıyor kabardı. Doktor da bişey olmaz sırası karışmış dedi
DefneNil_ Ayseglpolat bebeklerde farklılık gösterebiliyor bu durum kızımın alt iki dişi birden çıkmıştı sonra üst tek dişi çıkmıştı çok komik durıyodu 🤣
myferimah Ayseglpolat oğlum 14.5 aylik altta 4 dişi var üstte 4 var ama üsttekiler 2 önde 2 de azı dişleri var daha diğerleri çıkmamış 😂
Themom_ Ayseglpolat alttan 2 tane cıktı önce sonra üstten 2 arkasından köpek dişlerinin yanındaki dişler çıktı henüz köpek dişleri çıkmadı oralar bosluk🥹