Ayseglpolat İlk üstten 2 dişi çıkan var mı ilk önce? Alttan olur diye bekliyordum hep o görüntüyü bekliyordum oğlumun üst 2 dişi kabarmış ne zaman patlar allah bilir 🫠
3247 Ayseglpolat bı arkadaşımın ilk kızı öyle olmuş ilk bir tane üstten çıkmış gargamel gıbı kızım var dıyordu 😀😀
crknkzz Ayseglpolat bizim 4 alt ust ayni anda cikti sonra digerleride ayni anda cikti bi cirpida olup bitti yani 🤣15.aydan beri en arkalar haric hepsi var 23 aylik smdi ama oglumda daha tık yok 7 aylik
cinarcinar 3247 İlk alt 2 diş çıktı sonra üst 2 diş Sırayla üstlerin 2 yanı Sonra altların yanları Şimdi de alt üst arkalar çıktı 19 aylık 12 diş var şimdi
esmanr 7 aylık oğlum var onunda üst dişi kabarmış ilk bende alttan bekliyordum ama üstten geliyor belli 😁
Mnktrtaaa cinarcinar bütün dişler çıkarken aynı huzursuzluk oluyormu yoksa ilk dört diş falan mı en kötüsü
aycasil Benimkide önce alt önler çıktı sonra üst köpek dişleri çıktı peşine ön üstler çıktı hepsi birden geldi. Köpek dişleri önce çıktı için üst onlerden uzun duruyo😃 evde küçük bir vampir edasıyla dolaniyo 😃
maygirl Ayseglpolat dişin bi siralamasi yok.illaki alttan baskayacak die bsey yok.bzde once alttan 2 kisi ustten 2 sonra alt 2 nin yan 2leti ustler yan 2 suandada azılar çıkio
Esraesra08 Ayseglpolat diş çıkma süresi kabarması patlaması toplamda 8 gün bizim ilk iki üst sonra iki alt çıktı bebekten bebeğe değişiyo bazı bebeklerde sadece üstler patlıyo ilk. bizimki hep sıralı gitti
Esraesra08 Ayseglpolat ah canım olacaklardan bihaber bebeğim yemiyo dişlerden sebep kaç gün ne çekiyorum hazırlıklı ol😊
neanladinyurdagull Ayseglpolat alt 2 diş patladı 2 gün arayla şuan 9 buçuk aylık olmak üzere 3. Diş de altan gelicek galiba şaşırdım
Dilaradeniz Ayseglpolat benim oğlumda hiç uymadı o siraya😀 ve 1 tane değil 2şer çıkartıyordu dişlerini 😀 şükür bitti