buglemannesi Gozdeklnc20 tutmadı bebişi şimdi uyutabildi uyumak için can atıyor Alttaki anne Happykidste da geziyor
diapmelka buglemannesi suan cevapladığıma göre evet tuttu. Alttaki annenin keyfi yerinde çocuğu çoktan uyudu. Çayını/ kahvesini içti. Şimdi uyumaya gidiyor
Nursemablk semaglmz tutmadı. Çocuğumu yanıma yatırdım sarıldık o uyuyor ben forumda geziyorum 😂😂 Alttaki anne eşiyle güzel vakit geçirdi 😌😌💋
ikicocukluanis Nursemablk hahha tutmadı cok yorgunum ve esımede kızıgınım🤭 alttakı annede suan bebegı uyandı onla ilgileniyor
churchill Nursemablk tutmadı esim asker eglencesinden gelip uyudu bende bebek bakiyorum 😂 Alttaki şu an bebek sallıyo ya da uyutuyo
edosunannesi ccanasli tutmadı heyecanlı bekleyiş içerisindeyim günlerim sıradan değil bu aralar💜 Alttaki anne can sıkıntısını gidermeye çalışıyor
Esross10 ccanasli tuttu 😂 altta ki bebeği uykusuzluktan ağlarken horlamaya devam kocasını pıçaklamak istiyor 😂
ikiaslanannesi87 Esross10 Tutmadı 2 koca bebeğimde uyudu balkonda sigara kahve keyfi yapıyorum 😂 Alttaki anne kaynanasını çok seviyor 🤪
Hasmeftun alazdeniz Tutmadı 😄 Allttaki şuan çocuğnun sabahın köründe uyanacagini bile bile arsizligindan uyumuyor😂
Elifnurhanim ctml1901 Tutmadı zayıflamaya başladığını düşünüp 11 aylıkken geceleri verdim 😅 Alttakinin bebesi uyumuş keyif yapıyor 😅
Mferideb Elifnurhanim tuttu eşimle pubg oynuycaz simdi😂 Alttaki bugün aşırı yorulmuş inzivaya çekilmiş duvara boş boş bakıyor😂