mesepalamudu16 metehaninannesiiii tutmadi Şükür şimdi uyuttum 🙄 alttaki anne yorgunluk kahvesini içiyor ☀️
Ikizanne29 mimmimben Tutmadı eşim yok,çalışıyor 😁 bebelerimi uyuttum keyif yapıyorum. Alttaki anne yarın bebeklere ne yemek hazırlasam diye düşünüyor
ulkereyvazli Ikizanne29 tutmadı bebişim daha küçük meme sağıyorum 😂❣️ Altdaki anne bebeyinu sallayarak kendisi uyukluyor 😴
Gozdeklnc20 ulkereyvazli tutmadı. Bebesi uyudu kocasıyla balkonda buzlu limonata keyfi yapıyor. Alttaki anne de balkonda kahve keyfi yapıyor 😅
buglemannesi Gozdeklnc20 tutmadı bebişi şimdi uyutabildi uyumak için can atıyor Alttaki anne Happykidste da geziyor
diapmelka buglemannesi suan cevapladığıma göre evet tuttu. Alttaki annenin keyfi yerinde çocuğu çoktan uyudu. Çayını/ kahvesini içti. Şimdi uyumaya gidiyor
Nursemablk semaglmz tutmadı. Çocuğumu yanıma yatırdım sarıldık o uyuyor ben forumda geziyorum 😂😂 Alttaki anne eşiyle güzel vakit geçirdi 😌😌💋
ikicocukluanis Nursemablk hahha tutmadı cok yorgunum ve esımede kızıgınım🤭 alttakı annede suan bebegı uyandı onla ilgileniyor
churchill Nursemablk tutmadı esim asker eglencesinden gelip uyudu bende bebek bakiyorum 😂 Alttaki şu an bebek sallıyo ya da uyutuyo