ikizzannesii AselLinamoms benimde 1 ayda geldi iade ettim bazılarını ürünü almadılar aynı gün karta iadeyi yatırdılar
AselLinamoms ikizzannesii benim ekranda paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi yazıyor ne demek bu yani kaç güne gelir ?
AselLinamoms KaynanaYiyen gelse bunu eşime anlat işte anlamıyor ve benim başımın etini yiyor yoruldum ona laf anlatmaya çalışmaktan.
Birdunyabircennetannesi AselLinamoms Şuan nerede gözüküyor Herkesin ki geldi sizinki de gelir endişe etmeyin yurtdışından geldiği için geç geliyor Müşteri hizmetlerine bağlandınız mı
AselLinamoms Birdunyabircennetannesi benim ekranda paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi yazıyor kaç güne gelir?
Evaninanasi AselLinamoms Temmuz ayında gümrük işlemleri aşırı yavaşladı. Daha yeni yeni açılıyor sanırım. Şu an gümrükte demek. Gümrükten çıktıktan sonra kargonuz gelecektir merak etmeyin. Sipariş iptali konusunda iadeniz de kartınıza geri yatar ben de iptal ettim aynı gün kartıma geri aktarıld.
Gly_87 AselLinamoms benim son kargomda 19 temmuzda ayni sizinki gbydi,kargo terminalinden gumruklemeye teslim edildi diye..bana teslimati 12 agustosta oldu..ona gore dusunun sizde
Birdunyabircennetannesi AselLinamoms 2 3 güne gelir kargonun almasını bekliyorlar Gümrükleme sürecinde(transfer sürecinde) mi yazıyor?
Benanneoldummm AselLinamoms orada bi 10-15 gün siparişim belledi benimde geç geldi ama geldi. Bir siparişim eksik gelmişti ürünü bende bırakıp paramı iade ettiler. Başka bir sipariş verdim o da denilen tarihten geç geldi. Şimdi bir iade oluşturacağım parası yatar kesin diyorum çünkü ürünü almadan iade etti adamlar paramı
AselLinamoms KaynanaYiyen gerçekten iki gündür baş ağrısından duramıyorum bir an önce gelsin de yüzüne carpayim istiyorum 😥
Laydaren AselLinamoms Gelir merak etmeyin, dolandırılmazsınız 😊 elektronik ürünler daha geç gelebiliyor, o yüzden sordum. Eşinizi takmayın, müşteri hizmetleri de gecikme bedeli falan ödüyormuş sanırım onlara da bir bakın
gizemvatansever AselLinamoms elektronik ürünler gümrüğe takılıyor, belirli bir limiti geçince de. Biz o limitlerin hep aşağısında sipariş verdik
Bebegim3535 AselLinamoms 4 siparişimiz geldi 2 si yolda. Dolandırıcı değiller. Sadece çok fazla talep olduğu ve uzaktan geldiği için biraz yavaşladı sistem.
AselLinamoms Laydaren evet konuştum yoğunluktan dolayı felan dediler gecikme bedelini de söylediler ama eşime anlatamıyorum yoruldum artık 😐
Mermaiddd Evaninanasi benim ilk siparisimde gelemedi sonrasinda sepete bir iki ürün atmıştım incelerken kartım sistemlerine kayıtlı olduğu için para kesip işleme almışlar aynı gün mesaj attım siparişi iptal etsek ucret hesaba ne zaman geri yatar diye 5 ila 15 gün arası dedi vazgectim
aven AselLinamoms defalarca alisveris yaptım 1 ay sonra geldi geliyor yani para iadenizide hemen yapiyorlar banka da aksama oluyor genelde
_Goktugunannesi__ aven topuklu veya spor ayakkabı aldınız mı aşırı ucuz tabi çok kaliteli beklemiyorum ama günlükte idare edilebilecek durumda mı diye merak ettim ve almak istiyorum
ikiyavruskaannesii Çok fazla talep olduğu için sistemleri yavaş. Merak etmeyin 1-2 hafta içinde gelir ürünler.