AselLinamoms Laydaren evet konuştum yoğunluktan dolayı felan dediler gecikme bedelini de söylediler ama eşime anlatamıyorum yoruldum artık 😐
aven AselLinamoms defalarca alisveris yaptım 1 ay sonra geldi geliyor yani para iadenizide hemen yapiyorlar banka da aksama oluyor genelde
_Goktugunannesi__ aven topuklu veya spor ayakkabı aldınız mı aşırı ucuz tabi çok kaliteli beklemiyorum ama günlükte idare edilebilecek durumda mı diye merak ettim ve almak istiyorum
ikiyavruskaannesii Çok fazla talep olduğu için sistemleri yavaş. Merak etmeyin 1-2 hafta içinde gelir ürünler.
Birdunyabircennetannesi AselLinamoms 2 3 güne gelir kargonun almasını bekliyorlar Gümrükleme sürecinde(transfer sürecinde) mi yazıyor?
AselLinamoms Birdunyabircennetannesi fotoğraf yükledim ama açılmıyor transfer sürecinde yazmıyor gümrükleme şirketine teslim edildi yazıyor
Gly_87 AselLinamoms benim son kargomda 19 temmuzda ayni sizinki gbydi,kargo terminalinden gumruklemeye teslim edildi diye..bana teslimati 12 agustosta oldu..ona gore dusunun sizde
AselLinamoms Gly_87 sen benden sonra sipariş vermişsin benden önce gelmiş siparişin benim şansıma böyle galiba
Gly_87 AselLinamoms benim son 3 siparisimden 2 si 10 temmuzdu biri 27 temmuzda vermistim,10 temmuzda verdiklermden biri 2 agustosta geldi,diger 2 sipars farkli tarihte vermeme ragmen ayni gun teslim oldu😂😂
Cisemcagan17 AselLinamoms bende aynıyım 1 ay oldu gelmedi hep gümrükte yazıyor öyle kozmetik elektronik birşeyde almadım
gizemvatansever AselLinamoms elektronik ürünler gümrüğe takılıyor, belirli bir limiti geçince de. Biz o limitlerin hep aşağısında sipariş verdik
AselLinamoms gizemvatansever benim gümrük parasıyla birlikte 300 TL tuttu siparişim ama elektronik yoktu