Dyldrm Hanife4461 bana dönüş olmadi ya sizin işiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla bereketle geçsin 🌸
Alya-Sena Winnithepooh sigorta yok zaten genel de. Bir kac projelernde var. Firmayla gorusun her zaman alim olmuyor
Laden Alya-Sena evet eğitim için gittiğiniz yol yemek hatta o günün ücretinide yatıracaklardı. Bana zaten epey uzak. Eğitim saatide çok uzun. Okulun ilk günleri kızımı başkasıyla gönderemem çok ağlar. Nasip değilmiş☺️
Alya-Sena Laden evet cocuk daha onemli tabiki eylul ayinda alim olacak demislerdi burada okumustum belki fakli guzel bir proje denk gelir gene nasip
Laden Hayalperest_07 evet banada uzak açıkçası. Hadi 15 gün idare edilir ama tam okul zamanına denk geldi malesef
Twinsisters61 Bunedunyakardesim 3,5 sene bu işte çalıştım o zaman evden değil ofisten çalışıyorduk evlenince sehir değişikliğinden çıkmak zorunda kaldım. Memnun musunuz bazen çok özlüyorum 😊
Laden bebisliozlem beni bir kere aradılar görüştük. Sonra birkaç kez daha aramışlar. Sonrada mail atmışlar arayıp ulaşamadıklarına dair. Numara yazmışlar ben aradım maili görünce