Winnithepooh Alya-Sena merhaba sigortami yatırmadan devam ediliyor mu ise bana sigortasız iş lazimda kabul edilir mi acaba
Alya-Sena Winnithepooh sigorta yok zaten genel de. Bir kac projelernde var. Firmayla gorusun her zaman alim olmuyor
Dyldrm Hanife4461 bana dönüş olmadi ya sizin işiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla bereketle geçsin 🌸
Laden Alya-Sena evet eğitim için gittiğiniz yol yemek hatta o günün ücretinide yatıracaklardı. Bana zaten epey uzak. Eğitim saatide çok uzun. Okulun ilk günleri kızımı başkasıyla gönderemem çok ağlar. Nasip değilmiş☺️
Alya-Sena Laden evet cocuk daha onemli tabiki eylul ayinda alim olacak demislerdi burada okumustum belki fakli guzel bir proje denk gelir gene nasip
Laden Hayalperest_07 evet banada uzak açıkçası. Hadi 15 gün idare edilir ama tam okul zamanına denk geldi malesef
Twinsisters61 Bunedunyakardesim 3,5 sene bu işte çalıştım o zaman evden değil ofisten çalışıyorduk evlenince sehir değişikliğinden çıkmak zorunda kaldım. Memnun musunuz bazen çok özlüyorum 😊