Hanife4461 alparbsr kendinizden bahseder misiniz diye soruyorlar sonra kendi iş tanımını yapıyorlar maası vesaire konuşuyor daha sonra uygunsanız bizim için uygunsunuz diyorlar ve mail üzerinden iş sözlesmenixi vs gönderiyorlar
Alya-Sena Cok yorm geliyor tek tek cvp yazmam mumkun dgl yorumlari tek tek okursanz her soruya cevap vermsm aslnda🌺
edanur_dilek20 Alya-Sena anladım canım müşteriylemi çözüyoruz peki yoksa sistemden mi cozuyoruz şikayet talebini
edanur_dilek20 Alya-Sena bende araştırma yapmıştım senin dediğin gibi ilk gorusmedeki şikayet talebini çözüyor diye okumuştum ama sistemdenmi musteriyle goruserekmi onu bilemedim bende 😏
edanur_dilek20 Alya-Sena ahsenikom cevap vermedi bana ya canım Backoffice bir o var sanırım soracaktım
Hanife4461 Gul-42 11 e kadar işlerimi halledersem sıkıntı olmaz heralde birde 3 cocık var 4 yas 1 yas
Prenses066 Alya-Sena nasıl alımlar bitti bende 2 gün önce başvuru yapmıştım bugün kendim aradım 0850 numarayı bugün yarın ararlar denilmişti
ak1905 Eylem_eslem champs Instagram sayfasina girin linklerden bı bakın iş ilanları var orda burdan yazmak yasak yazamiyorum
diloya Alya-Sena merhaba ben video göndermeye çalışıyorum ama olmuyor bi türlü videosu süresi illa 5 dk mı olması lazım yardımcı olursanız çok sevinirim ben çektim 1 dk sürdü
alparbsr Hanife4461 hmmm anladım teşekkür ederim bilgisayar temin edebilirsem bende başlamak istiyorum