Alya-Sena qmerve o onceden oleydi. Suan saatlik hesaplaniyor yeni sisteme gecildi part calisan biri kesilmis hali 12.960 filan musteri memnuniyt puann yuksekse artiyo bu fiyat
edanur_dilek20 Alya-Sena anladım canım müşteriylemi çözüyoruz peki yoksa sistemden mi cozuyoruz şikayet talebini
Hanife4461 alparbsr kendinizden bahseder misiniz diye soruyorlar sonra kendi iş tanımını yapıyorlar maası vesaire konuşuyor daha sonra uygunsanız bizim için uygunsunuz diyorlar ve mail üzerinden iş sözlesmenixi vs gönderiyorlar
Alya-Sena Cok yorm geliyor tek tek cvp yazmam mumkun dgl yorumlari tek tek okursanz her soruya cevap vermsm aslnda🌺
edanur_dilek20 Alya-Sena bende araştırma yapmıştım senin dediğin gibi ilk gorusmedeki şikayet talebini çözüyor diye okumuştum ama sistemdenmi musteriyle goruserekmi onu bilemedim bende 😏
edanur_dilek20 Alya-Sena ahsenikom cevap vermedi bana ya canım Backoffice bir o var sanırım soracaktım
Hanife4461 Gul-42 11 e kadar işlerimi halledersem sıkıntı olmaz heralde birde 3 cocık var 4 yas 1 yas
Prenses066 Alya-Sena nasıl alımlar bitti bende 2 gün önce başvuru yapmıştım bugün kendim aradım 0850 numarayı bugün yarın ararlar denilmişti
ak1905 Eylem_eslem champs Instagram sayfasina girin linklerden bı bakın iş ilanları var orda burdan yazmak yasak yazamiyorum
diloya Alya-Sena merhaba ben video göndermeye çalışıyorum ama olmuyor bi türlü videosu süresi illa 5 dk mı olması lazım yardımcı olursanız çok sevinirim ben çektim 1 dk sürdü
alparbsr Hanife4461 hmmm anladım teşekkür ederim bilgisayar temin edebilirsem bende başlamak istiyorum