Hayalperest_07 Ben de chat çok istiyordum kpss ye girip başvuru yapacaktım ama kpss bitene kadar sanırım doldu hepsi hem part timeler doldu hemde chat 😬 kps gel bi an önce 😄
edanur_dilek20 Hayalperest_07 Başvuru yaptığın zaman arayıp söylüyorsun seni havuza alıyorlar canım 10 gün içinde dönüş yapıyorlar ben şuan öyleyim Hepsiburada Backoffice chat için havuzdayim
PamukPrensesannesii Hayalperest_07 aynen bende sizin gibi bekliyorum yaa kaçırcaz bu gidişle fırsatı 🥲
kaysi_cicegi edanur_dilek20 chate ayrı mı başvuru oluyor acaba ben bilgi formunda kendim yazıp belirttim chat departmanı olsun diye ekstra başvurusu mu oluyor bilmiyorum hiç
edanur_dilek20 kaysi_cicegi yok canım belirttiysen sorun yok hangi projedesin sen canım görüşme sagladinmi
edanur_dilek20 Prenses066 ben başvurdum sonra aradılar canım Hepsiburada chat bölümüne havuzda bekliyorum eğitimler bu hafta bitecek yeni Hepsiburada acilacakmis sen başvuru yapmismiydin ara istersen görus
kaysi_cicegi edanur_dilek20 beni aramadılar daha hiç bir projedeyim😅 ben bugün arayıp hepsijet chat bölümünü istiyorum desem olur mu sizce
Prenses066 edanur_dilek20 bende dün başvuru yaptım canım kendim arayım konuşayım öyle mi hangi numaraya arıcam bide
edanur_dilek20 bebisliozlem ben aradım dolu şuan Hepsiburada chat acilacakmis beni oranın havuzuna aldılar sende arayıp diyebilirsin canım Hepsiburada projesine alınmak istiyorum diye onlarda seni havuza alırlar
bebisliozlem edanur_dilek20 ay ciddi misin canım mail de atabilirsiniz demişti bana özlem hanım Arasam mı yazsam mı sence Siz karar verin bu cuma eğitimler başlıyor dedi bana ona göre cevap bekliyor benden
qmerve bebisliozlem bende gönderdim mail bana videolu mail gönderdiler dönüş yapacağını söyledi dün ama dönüş yapan olmadı sizde ne zaman dönüldü acaba
bebisliozlem qmerve bana hemen dönüldü açıkçası hatta ben onlara hemen dönemedim dün kızım rahatsızlanmisti biraz hastaneye git gel derken duymadım bile aradıklarını mail de attılar bana