ak1905 edanur_dilek20 ya öyle mi ben sadece chat olarak biliyodum çağrı düşmeden bilgi verilir heralde bende ona göre ayarlarım kendimi çocuklardan dolayı özellikle chat istemiştim 😔
edanur_dilek20 ak1905 bende öyle düşündüm ama bana söylenen bu şekilde bende yazışma diye başvurdum zaten ama acil durumlarda düşer herhalde çağrı bilemedim yani Hepsiburada havuzuna aldılar beni işte doluluk varmış eğitimler baslayacakmis zaten
Alya-Sena edanur_dilek20 chattayken arama cok nadirr bi olay oyle bise oldgnda tabi onceden belirtiyolar.
edanur_dilek20 Alya-Sena evet canım öyle söyledi yazışma diye çağrı olmayacak anlamına gelmiyor dedi yazismada da çağrı olabiliyor dedi
edanur_dilek20 Alya-Sena evet kuzum Hepsiburada zormudur acaba dolmus hepsi havuzda bekliyorum Hepsiburada için 😅
Alya-Sena edanur_dilek20 hepsi buradann bolumleri daha cok burdan bi arkds backoff bolumun adi galiba egitmde suanda . Suan ordsda alim yok diye biliyorum
Hayalperest_07 Ben de chat çok istiyordum kpss ye girip başvuru yapacaktım ama kpss bitene kadar sanırım doldu hepsi hem part timeler doldu hemde chat 😬 kps gel bi an önce 😄
edanur_dilek20 Hayalperest_07 Başvuru yaptığın zaman arayıp söylüyorsun seni havuza alıyorlar canım 10 gün içinde dönüş yapıyorlar ben şuan öyleyim Hepsiburada Backoffice chat için havuzdayim
PamukPrensesannesii Hayalperest_07 aynen bende sizin gibi bekliyorum yaa kaçırcaz bu gidişle fırsatı 🥲
kaysi_cicegi edanur_dilek20 chate ayrı mı başvuru oluyor acaba ben bilgi formunda kendim yazıp belirttim chat departmanı olsun diye ekstra başvurusu mu oluyor bilmiyorum hiç
edanur_dilek20 kaysi_cicegi yok canım belirttiysen sorun yok hangi projedesin sen canım görüşme sagladinmi
edanur_dilek20 Prenses066 ben başvurdum sonra aradılar canım Hepsiburada chat bölümüne havuzda bekliyorum eğitimler bu hafta bitecek yeni Hepsiburada acilacakmis sen başvuru yapmismiydin ara istersen görus
kaysi_cicegi edanur_dilek20 beni aramadılar daha hiç bir projedeyim😅 ben bugün arayıp hepsijet chat bölümünü istiyorum desem olur mu sizce
Prenses066 edanur_dilek20 bende dün başvuru yaptım canım kendim arayım konuşayım öyle mi hangi numaraya arıcam bide