Esra1260 Alya-Sena canım bana mail gelmiş eğitim maili izlemem gerekiyomus slaytları izledikten sonra ne yapmam gerekiyor
aselhale zeze97 persembe gunu sabah olan egitimdi dimi esra hanimin eger o egitimse ben demistim happykidsten gördm geldim diye 😁
Ebru39 Herkese hayırlı akşamlar.Beni de aradılar .Tam zamanlı çalışma için şahıs şirketi açılmasından bahsedildi .24 yaşındayım 31 aralalık’a kadar bazı indirimlerden muaf olacağım söylendi.Şahıs şirketi açan oldu mu acaba?
Ebru39 PamukPrensesannesii Videolu tanıtım istediler eşim istemediği için mesaj şeklinde attım.1 buçuk ayı geçiyor .Geri dönüş için aradığımda yoğunluk çok var denildi.Bugünde aradılar süreç için.
PamukPrensesannesii Ebru39 Anladım bende video atali 2 ay oluyor da bana dönüş yapmadılar ondan sordum
Ebru39 Hayalperest_07 Şahıs şirketini hemen kabul etmedim.Eşime danışmam gerekiyor dedim.Full ve part time arasında karasız kaldığım için geri dönüş yapıcam dedim.Bi çok proje ismi saydı Kararınıza göre proje söylenecek denildi .