Alya-Sena Havvabukre insallah dokunmazlar sizde fetiyeye uzulmustm bska is de yapiyodu ama olsn. Bu yeniler verem etti beni zaten onlar yuzunden bu krizler geliyor adam akilli bilgi paylasmiyorlar ugrasmamak icin salliyorlar naptiklari belli degil.
Havvabukre Alya-Sena valla fethiye gitti. Ama champs mı çıkardı kendi mi çıktı bilmiyorum. Kaltede diyenduydum ama yanlış bilgide olabilir
Alya-Sena Havvabukre kalitede degl olsa duyardik bizim grubada eklenirdi ozmn champs cikarmis diye duydum. E bide 2 isi daha var simdi sadece chatte calisan birini cikarmakdansa fetiyeyi cikarmak daha mantikli olmuş.
Havvabukre Alya-Sena ne diyeyim inşallah herkes ekmeğini hakkı ile kazanır. Chat deki herkes panik şu an çıkacak mıyız diye
Alya-Sena Havvabukre onlarda burdan gene esma kubra filan bu canavarlar grubunda sende varsin dime ordan gordum senide profil fotondan tanidim
Esra1260 Alya-Sena canım bana mail gelmiş eğitim maili izlemem gerekiyomus slaytları izledikten sonra ne yapmam gerekiyor
aselhale zeze97 persembe gunu sabah olan egitimdi dimi esra hanimin eger o egitimse ben demistim happykidsten gördm geldim diye 😁