Alya-Sena Minisssss su aralar asiri yogun 100 cagri aliyorum birde otomatik dusuyor cagrilar. Chat bir tik daha kolay en azindan yaziyorsun ses gitme derdin yok
Alya-Sena Minisssss chat de de inbound da da kayit altinda gorusmeler. Evet suan boyleyse ekim kasimda daha yogun olur
Hayalperest_07 Minisssss canım pazartesi aramayı unutma olur mu bize de bilgi ver bakalım ne zaman eğitim verilecek bize ya ben hala tereddütte olduğum için bilgisayar almaya çekiniyorm 😄
bebisliozlem Minisssss kuzum bana da haber ver ya da sen direkt buraya yaz ben takipteyim zaten 🙏🏻 inşallah hep beraber aynı gruptada oluruz 🥰 eğitim Ekim gibi başlayacak dendiğinde bana 2 hafta oldu neredeyse o günden beri haber yok 🥲
Minisssss Alya-Sena Genel bilgi paylasayim tekrardan tek tek donmem cok zor tabiki is yogunluguda var zamanim kalmiyor. Sayfalarinin adi Champs_tr pembe logosu var 4bin kusur takipcileri var. Dilerseniz oradan veya sayfalarinda numaralari mail adrsleri var iletisime gecebilirsiniz Detayli olarak bilgi verirler bakın burda detaylı her yer yazıyor yorumlarda var hersey
Alya-Sena Minisssss ben gecen takim liderime sordugumda ekim gibi egitimler baslayacak ama tam emin degilim insankaynaklarini bir arasin sorsunlar demisti
Sksjsjjsks Alya-Sena merhaba chat bölümüne başvurdum ama arayan soran yok bilginiz var mı acaba yardımcı olabilir misiniz
alpereninannesi13 bebisliozlem siz arayıp soruyor musunuz sizinle aunı sürede arandık bekleyin demişlerdi bana da ama ben arada sık sık aradım bugün hepsi burada ticket için aradılar bence bi daha sorun
Hayalperest_07 Minisssss ya uygunları var programları kaldırmaz diye iyice araştırmak lazım lenova i5 alan arkadaş var burda Bi sürü farklı modeli çıkıyor kafam karıştı hep 😄
Alya-Sena Minisssss her pc olmuyor ya i7 islemcli istiyorlar ben lenova yeni nesil i5 islemcili almstm teknosadan almadanda calisana sordum i7 istiyorlar ama pahali ona es deger birsey varmi diye i5 i onermsti.
ak1905 Hayalperest_07 bende lenova kullanyorum yeni nesil 12 i5 slim IdeaPad 8gb ram Windows 11, işlerim sistemi
Hayalperest_07 Alya-Sena canım peki kullandıkça ağırlaşmaz mı i7 istemelerinin sbebei daha uzun süre dayanıklılığı mıdır acaba
Hayalperest_07 ak1905 ya ben teknosadan falan netten öyle araştırdım ama yeni nesil mi yazıp aratma lazım acaba yoksa i5 ler hepsi mi ayndır