Minisssss Arkadaşlar bu arada yarı zamanlı da ınbound bölümüne alım var arkadaşım dün ona alındı. Başvurmak isteyen hemen onda şansını denesin ücret 100-120 arası denilmiş
aselhale Minisssss Sizin tecrubelerinz daha guzel tabi hemen tercih etmisler ne guzel hayirli olsun tam zamanli chat saatleri ne peki biliyomusunz
Baybyuras @“Minisssss” Minisssss peki yüksek lisanslı ahahahaha hanım yüksek kapasitenizide evde çürütmeyin derim soru sormaya tahammül edemez hale gelmişsiniz çıkın arada dışarı hava alın iyi gelir bu yıl yönetici olamadınızmı yoksa ondanmı bu gerginlik bilemedim 😂😘
Minisssss Baybyuras soru sormaya değil salaklıga tahammülüm yok okumayana anlatmak çok anlamsız çünkü
Baybyuras Minisssss okuyana anlatmak daha anlamsız olur bence 1500 yorumu okuyacak kadar sizin kadar boş vakti olmayan insana anlatabilen sabırlı biri cıkar diye düşündüm saçma sapan benle eğitim hayatını döküp zeka yarışına girmeye çalışan biri çıkabileceğini düşünmedim😂
Minisssss Alya-Sena keşke sana önden sorsaydım düşünemedim. Bide şey sormak istiyorum uygunsan kayıt altına alınacak denmiş bu hepimiz çalışırken geçerli değil mi
Alya-Sena Minisssss su aralar asiri yogun 100 cagri aliyorum birde otomatik dusuyor cagrilar. Chat bir tik daha kolay en azindan yaziyorsun ses gitme derdin yok
Alya-Sena Minisssss chat de de inbound da da kayit altinda gorusmeler. Evet suan boyleyse ekim kasimda daha yogun olur
Hayalperest_07 Minisssss canım pazartesi aramayı unutma olur mu bize de bilgi ver bakalım ne zaman eğitim verilecek bize ya ben hala tereddütte olduğum için bilgisayar almaya çekiniyorm 😄
bebisliozlem Minisssss kuzum bana da haber ver ya da sen direkt buraya yaz ben takipteyim zaten 🙏🏻 inşallah hep beraber aynı gruptada oluruz 🥰 eğitim Ekim gibi başlayacak dendiğinde bana 2 hafta oldu neredeyse o günden beri haber yok 🥲