aselhale Alya-Sena bende basvurdum form doldurdm daha sonra tanıtım videosu istemisler mailde tekrar form doldurdum tanıtm videosu attım sizce geri dönüs yaparlar mı acaba kac günde sonuclanır 🙄
Alya-Sena bebisliozlem bizim proje sorumlusuna sordumda hepsiburada farkli proje oldugu icin pek bilgileri yokmus en son 5 kisi alinms bir ekipde eylul sonu ekim gibi baslayacak dedi ama gene net bilgiyi insan kaynaklarindan alabilir dedi.
aselhale Alya-Sena onlar arayana kadar aramayayım dimi insallah olur ya cok ihtiyacim var benimde en azindan olumlu olumsuz bi dönüs yapılsa beklemek insani strese sokuyor 1 hafta oldu nerdeyse basvuralı😔
aselhale Alya-Sena instagr sayfalarndaki linkten is ilanlarinda marka elçisi/backoffice chat desteği diyor ordan basvuru yaptım chat icin doğru yerden mi yapmışm
Gulsennn1 Hayalperest_07 bilmiyorum ama eğitim linki atıldı 20 gün önce felan bende tatildeydim dönüşte girerim dedim baktım yok yeni eğitim 28 29 yazıyor girdiğim linkte ama yarın arayıp soracam
Gulsennn1 Minisssss alındın diye bir mail gelmedi sadece eğitim linki göndericez slayt şeklinde onları izleyin bir slaytta kaç dk durduğunuzu vs görüyoruz dediler bende izleyemedim vakit olmadı