aselhale Alya-Sena bende basvurdum form doldurdm daha sonra tanıtım videosu istemisler mailde tekrar form doldurdum tanıtm videosu attım sizce geri dönüs yaparlar mı acaba kac günde sonuclanır 🙄
bebisliozlem Rabiiul 🤩❤️öperimmm sende minnoşunu öp benim yerime 🥰❤️ maşallah size nerden nereye olduk valla
Hayalperest_07 bebisliozlem bende bekliyorum mailim direk düşmüyor mesaj olarak sürekli girip güncelliyorum gelen giden bişey var mı diyr
Alya-Sena bebisliozlem bizim proje sorumlusuna sordumda hepsiburada farkli proje oldugu icin pek bilgileri yokmus en son 5 kisi alinms bir ekipde eylul sonu ekim gibi baslayacak dedi ama gene net bilgiyi insan kaynaklarindan alabilir dedi.
aselhale Alya-Sena onlar arayana kadar aramayayım dimi insallah olur ya cok ihtiyacim var benimde en azindan olumlu olumsuz bi dönüs yapılsa beklemek insani strese sokuyor 1 hafta oldu nerdeyse basvuralı😔
aselhale Alya-Sena instagr sayfalarndaki linkten is ilanlarinda marka elçisi/backoffice chat desteği diyor ordan basvuru yaptım chat icin doğru yerden mi yapmışm