aslikls bebisliozlem tatil için bir şey dediler mi haftada 1 gün mü tatil oluyor? Bir de net ele geçecek olan maaş mı o civarda yoksa o maaş ne üzerinden kesinti mi yapılacakmış?
Kuzeybey2209 Zmc27 iyi akşamlar kusura bakmayın okudum ama tam anlayamadım bende evden çalışmak istiyorum nasıl başvuru yapabiliriz
bebisliozlem Hayalperest_07 @Alya-Sena bana ne çok konuşuyorsun sen diyor herkes 😃 kesin destek lazım olduğunda bende giderim 🤣 kulaklık alsam mı ki
Alya-Sena bebisliozlem seninki hepsiburada deglmi. Evet bi kulaklik kalsin kenarda ilk destekde seni alirlarr 😀 bende okdr konusmayi sevrdmki bu ise girdikden sonra sus pus oldm butun gun laf anlatmaya calisiyorsun anlamiyorlar filannn
bebisliozlem aslikls evet 1 gün Net bir maaş yok saat baz alınıyor 100₺den bir tık fazlaydı saatlik ücreti fakat unuttum ben onu 🥲
Alya-Sena Hayalperest_07 ayy bugun 100 cagri aldim 30dk yemek molasi kullanabldm sadece okdr diyorum😀
aslikls Zmc27 ben o şekilde istediğimi söylemiştim fakat yarı zamanlı chat yokmuş öyle dediler tam zamanlı var dediler ben de olur dedim
Alya-Sena Hayalperest_07 gecen bitanesi dyson sipars verms neyse kargo geckms kadin aradi kayit aciliyo filan suprgw yaziyorm kayda kadin sey diyo ne supurgesi hanfendi doyson o doyson buyuk harflerle belirtin senin kac aylik.maasin biliyomsn o filan dedi şok oldm.vallahi 😂
aslikls Alya-Sena yuh ya ne biçim bir üslup ne acayip insanlar var. Benim evimde olmadığını nerden biliyorsun diyeceksin de işte denilmiyor 😂
aslikls bebisliozlem aslında kesintiyi düşünmezsek çok iyi günlük 7.5saat çalışma molayı düşünce ücret de güzel ev konforunda olduğumuzu düşünürsek. Kesintiye birlikte mi bu rakam yoksa kesinti yapılacak mı? Ay inşallah benim de olur 🥹
aslikls Zmc27 ben çalışmıyorum henüz, bilmiyorum da. Ben kendi yaşantıma göre chat daha rahat olacagını düşündüğüm için öyle başvuru yaptım
Alya-Sena bebisliozlem yok vallahi bu ne ki bunun gibi kac tane geliyorr bide laf sayip yuzume kapatiyorlarya icimde.cok kaliyor 😀