aslikls Alya-Sena beni de sanırım ay sonu görüşme yapmak için arayacaklar. Görüşme gün ve saatini önceden bildiriyorlar mı? 🥹
bebisliozlem Hayalperest_07 @Alya-Sena bana ne çok konuşuyorsun sen diyor herkes 😃 kesin destek lazım olduğunda bende giderim 🤣 kulaklık alsam mı ki
Alya-Sena Hayalperest_07 ayy bugun 100 cagri aldim 30dk yemek molasi kullanabldm sadece okdr diyorum😀
aslikls bebisliozlem günlük kaç saat çalışma dediler size? Ücret asgari ücretin üstünde mi oluyormuş doğru okudum dimi?
aslikls bebisliozlem tatil için bir şey dediler mi haftada 1 gün mü tatil oluyor? Bir de net ele geçecek olan maaş mı o civarda yoksa o maaş ne üzerinden kesinti mi yapılacakmış?
Kuzeybey2209 Zmc27 iyi akşamlar kusura bakmayın okudum ama tam anlayamadım bende evden çalışmak istiyorum nasıl başvuru yapabiliriz
Alya-Sena bebisliozlem seninki hepsiburada deglmi. Evet bi kulaklik kalsin kenarda ilk destekde seni alirlarr 😀 bende okdr konusmayi sevrdmki bu ise girdikden sonra sus pus oldm butun gun laf anlatmaya calisiyorsun anlamiyorlar filannn
bebisliozlem aslikls evet 1 gün Net bir maaş yok saat baz alınıyor 100₺den bir tık fazlaydı saatlik ücreti fakat unuttum ben onu 🥲
aslikls Zmc27 ben o şekilde istediğimi söylemiştim fakat yarı zamanlı chat yokmuş öyle dediler tam zamanlı var dediler ben de olur dedim
Alya-Sena Hayalperest_07 gecen bitanesi dyson sipars verms neyse kargo geckms kadin aradi kayit aciliyo filan suprgw yaziyorm kayda kadin sey diyo ne supurgesi hanfendi doyson o doyson buyuk harflerle belirtin senin kac aylik.maasin biliyomsn o filan dedi şok oldm.vallahi 😂