Alya-Sena klpzeynep full de 2 vardiya var 9 /18 11/ 20 . Molada okuldan alip yemek yedirip.tekrsr ise donmek zorlar sizi bence.
klpzeynep Alya-Sena okul yakın gidip gelsem en fazla 20 dk Full time de sanırım mola 40 dk olsa 20 dk kalıyor kızımla yemek yedirsem saat 2.30 da uyurlar esim 6 da işten gelmis oluyor 11 20 olan bana uyuyor
arvendoga Hanife4461 merhaba Hepsiburada çalışanıyım bende tam olarak nereden başvuru yaptınız ne işi bu ilk defa duydum ben
Alya-Sena klpzeynep yani evt baktgnda uyuyor ama genede bir grsmek lazim. Bsvru yaptnzmi detayli gorusun herseyi sorun edin ona gore hareket edersnz.
aselkuzeycinar Hanife4461 anladım canım peki son bi şey soracağım sana bu şahıs hesabını biz değil de onlar açsa oluyor mu sen nasıl yapacaksın aklındakileri yazarsan sevinirim canım 🙈
PamukPrensesannesii Alya-Sena Yani ortalama 20.200 ama müşteri puanı vsde ekleniyor ve daha da artabiliyor ?
Alya-Sena PamukPrensesannesii rakami yukaridaki arkadas oyle yazmis chat icin oyle soylemisler. Ben inbound dayim. Evet ful calirsanz sahis sirketide varsa daha da cikablr maas
ak1905 Alya-Sena teşekkür ederim Allah razı olsun sözleşmeyi gönderdim geri dönüş olsun çok çok rahatliycam. Allah sizleri de ailenizi de iyi insanlarla karşılaştırsın desteğiniz için çok teşekkür ederim 🌼