Alya-Sena PamukPrensesannesii full de chat icin yukarifa bi arkds yazms 20 bin . Maaslarda genelde musteri memnuniyt puani etkiliyor her grsmeden sonra musteri bizi puanliyor ona gore bi tik az da olablr ustude olablr
aselkuzeycinar Alya-Sena hadi bakalım bismillah bende başvurdum. Bu arada bir şey soracağım sana canım mesela sen şuan bugün kaç kaç çalıştın
klpzeynep Alya-Sena ben ful time calisabilirim ama oğlum sabah 9 oglen 2 okula başlayacak Oglen molasında alıp gelirim yemek felan yedirsem iyi olur Full time de iş başı saat kaçta mesai kacta bitiyor
Alya-Sena klpzeynep full de 2 vardiya var 9 /18 11/ 20 . Molada okuldan alip yemek yedirip.tekrsr ise donmek zorlar sizi bence.
PamukPrensesannesii Alya-Sena Yani ortalama 20.200 ama müşteri puanı vsde ekleniyor ve daha da artabiliyor ?
klpzeynep Alya-Sena okul yakın gidip gelsem en fazla 20 dk Full time de sanırım mola 40 dk olsa 20 dk kalıyor kızımla yemek yedirsem saat 2.30 da uyurlar esim 6 da işten gelmis oluyor 11 20 olan bana uyuyor
arvendoga Hanife4461 merhaba Hepsiburada çalışanıyım bende tam olarak nereden başvuru yaptınız ne işi bu ilk defa duydum ben
Alya-Sena klpzeynep yani evt baktgnda uyuyor ama genede bir grsmek lazim. Bsvru yaptnzmi detayli gorusun herseyi sorun edin ona gore hareket edersnz.
aselkuzeycinar Hanife4461 anladım canım peki son bi şey soracağım sana bu şahıs hesabını biz değil de onlar açsa oluyor mu sen nasıl yapacaksın aklındakileri yazarsan sevinirim canım 🙈
Alya-Sena PamukPrensesannesii rakami yukaridaki arkadas oyle yazmis chat icin oyle soylemisler. Ben inbound dayim. Evet ful calirsanz sahis sirketide varsa daha da cikablr maas