aybkm mrs_moomm çok olmasada evet ters tutarsan akıtıyor ve bebeğin içişine bağlı bizimki çok öksürüyordu.
tostperisi mrs_moomm https://www.instagram.com/dr.osmangonulal/reel/C1G6xe1tnOO/?igsh=Z2cxMGQ2bTlqdnR0
mrs_moomm One-life a anladim doğru bende cekmeyi bilemez daha diye Cesaret edemiyorum yoksa aslinda mantikli dik de icebiliyor yatayda icebiliyor munchkin de
Tuba003 mrs_moomm bence 6 aylıkken pipet kullanamıyor bebekler tabii değişir bebekten bebeğe. Eğitici bardak daha mantıklı bu aylarda benim oğlum 12 aylıkken pipetli suluk geçmişti. Munchkin suluk aşırı iyi bu arada
mrs_moomm ikiyavruskaannesii bu emzik gibi olan dmi genelde alıştırma bardağı doyorlar ama o tam bardak seklinde bunlar eğitici bardak diye geçiyor
Hameh mrs_moomm başta içemedi kaşıkla falan veriyordum suluğa da az su koyup veriyordum alıştı birkaç güne
mrs_moomm ikiyavruskaannesii tekrardan merhabalar urunu aldim ama emzik kismi kesik seklinde öyle mi yokda defolu ürün mü göndermişler bana
mrs_moomm One-life tekrardan merhabalar mamajoo aldim ama emzik kismi kesik seklinde öyle mi acaba yoksa bana mı defolu ürün gonderdiler
One-life mrs_moomm evet kesik şekilde ama ters çevirince akıtmıyo resim atamıyorum bir süredir atabilsem gösterirdim bizimkinide