mrs_moomm Merhabalar, cok kararsız kaldım. 6. Aya uygun hangi suluk acaba?? Mamajoo sanki oturarak icemez gibi geliyor başını kaldırmayı becerebilir mi hemen? onu bilmiyorum, munchkinde de pipet var pipetle cekebilir mi onu bilemiyorum ikisi arasında klakaldim 🤦🏻♀️ siz ne onerirsiniz bu konuda fikirleriniz neler
Miracinannesi_ mrs_moomm 6. Aya bardak daha uygun olur pipetliye gecmeden once meyve suyu pipetleriyle deneyip hazir olup olmadığını görebilirsin canım
tostperisi mrs_moomm benim bebeğim 7. Ayda falan pipetliyi öğrendi ama kafasını kaldırıp içmeyi bilemiyor🥲 munchkin suluk aşırı sağlam bu arada diğerini bilmiyorum ama
Hameh mrs_moomm 6 aylıkken mamajoo kullandım 10-11 aylıkken sanırım aventin pipetlisini kullanmaya başladım
Miracinannesi_ mrs_moomm 360 bardak diyorsun sanırım onlar değil canim bebek alistirma bardagi diye geçiyor yumusak uclu olani var sert uclu olani var
tostperisi mrs_moomm su verme gibi bir çabam yoktu açıkçası vermedim çay bardağıyla belki vermişimdir çok nadir
aybkm mrs_moomm 6. Ayda philips acente kullandım. 7. Ayda munchkin kullanmaya başladık. Akıtma falan hiç yapmıyor
mrs_moomm ikiyavruskaannesii bu emzik gibi olan dmi genelde alıştırma bardağı doyorlar ama o tam bardak seklinde bunlar eğitici bardak diye geçiyor
mrs_moomm ikiyavruskaannesii tekrardan merhabalar urunu aldim ama emzik kismi kesik seklinde öyle mi yokda defolu ürün mü göndermişler bana
hestiaone avent ın meshur alıştırma bardagından kullandım, 10-11 aylıkken pipetlı sulugunu alıp öğrettım, 21 aylıgız gecen ay buyuk celık termos suluga gectık. Normal bardaktan da ıcebılıyor , bız ıcerken görup deneyerek alıştı ekstra bardak almadım
One-life mrs_moomm mamajo alıştırma bardağı kullanıyorum 6. Aydan beri yaşını doldurmasına az kaldı pipetli öneriyolar ama mantığım el vermiyor suluyu kaldırarak içmeye alıştı şimdi pipetle çekmek nasıl olur bardak daha mantıklı gibi
mrs_moomm One-life tekrardan merhabalar mamajoo aldim ama emzik kismi kesik seklinde öyle mi acaba yoksa bana mı defolu ürün gonderdiler
Hameh mrs_moomm başta içemedi kaşıkla falan veriyordum suluğa da az su koyup veriyordum alıştı birkaç güne
aybkm mrs_moomm çok olmasada evet ters tutarsan akıtıyor ve bebeğin içişine bağlı bizimki çok öksürüyordu.
tostperisi mrs_moomm https://www.instagram.com/dr.osmangonulal/reel/C1G6xe1tnOO/?igsh=Z2cxMGQ2bTlqdnR0