Şubatta üç senelik evimizi satıp 15 senelik bir ev aldık. o yeni bina güçlü rüzgarlarda sallanıyordu :) dubleksti birde her kış su alıyordu her yerinden ne yalıtımlar yaptık terası kapattık bana mısın demedi. 5.100.000’e sattık, bu evi 4.600.000e aldık 300 bin masraf yaptık gerçek bir pinterest evi oldu, parkesinden bataryasına fayansından kapı koluna elektrik prizine kadar her şeyi kendim seçtim. tüm tesisatlar yenilendi, klimaların sigortalarını dahi ayırdık. eski evimiz çok tepedeydi markete gitmek bile zulümdü çok rüzgar alıyordu çok dik yokuşluydu. bu evimiz çok merkezi çarşıya 5 dakika marketler karşısında aileme yakın. 3 katlı bina ben 2.kattayım iyi ki satıp almışım burayı. tabi biz tümmmmm her şeye 300k ödedik ama gerçekten bi gün ümraniye’de bir gün karşıda bir yerlerde malzeme seçtik. güzel malzemeyi üreticiden ucuza almak için. Boydan boya dolaplar yaptırdım mutfağı bastan yaptırdım dolap iskeletlerini ayrı kestirdim kapakları kapakcıda ayrı yaptırdım kulpları apayrı yerlerden aldım en son her şeyi toplatıp marangoza birleşttirtim ciddi bi emek var yani yoksa bu eve yaptığımız şeyler 700bini bulurdu evdeki eski parkeleri kendi ellerimle söktüm 140 m2 evi :)