sinemissim ben 5 senede 2 kere büyük tadilat yaptırdım ilki evlenirken ki mimarla çalıştık ustaları vs o ayarladı mutfağı banyoyu o çizdi vs evde sadece 4 duvar kaldı öyle bir tadilat mesela mutfak dolapları seçtiğim renk gelmedi usta koyu kahverengi ile cappicino renginin aynı olduğuna beni ikna etmeye çalıştı banyoda saçma yerde görünen yerlerde elektrik kablosu bırakmışlar fayanslar döşendikten sonra e sonra lazım olursa fayansı kırmazsınız falan dediler bunlar ilk aklıma gelen şeyler çoğu küçük şeyde biz muhattap bile olmadık uatalarla hep mimar ilgilendi sonra dedik bir daha yaptırmayız olsun ama başka şehre taşındım kv eski evine oturalım dedim bu sefer kapı parke mutfak tezgahı banyolar falan değişcekti dedik mimara gerek yok kendimiz ilgileniriz kapıları bizim sipariş verdiğimizden farklı yolladılar mutfak tezgahı söylediklerinden 20 gün sonra geldi kötü firmalar da değil he çalıştıklarımız linea dekor ile çalıştık tuvalet fayanslarını kırarken nasıl kırdılarsa alt kat gözüküyordu evden 😂 sonra onların da tavanını yaptırmak zorunda kaldık boyacıya iş yaptırmak için yalvardık diyor ki ben kimsede görmedim duvarlar başka başka boyansın ben düz boyarım değişik istediğinizi kendiniz boyayın 😅 anlatsam roman olur bir de kayseriydi taşındığımız yer geçen sene kayseride türk usta bulmakta çok zorlandık gelenler suriyeli dil bilmiyorlar derdimi anlatamıyorum o dönem türk ustalar hataya falan gitmişler orda evler yapıyor ya devlet zordu yani bizim için eşim dedi bundan sonra tadilat yok mutfağı mı beğenmedin başka ev banyoyu mu beğenmedin başka ev bak