ayseee_ Sassolsobe ya robottan geçirme acı oluyor diyo herkes nefis yemek tarifleride böyle bir tarif vermişti ama yorumlarda herkes acı demişti kararsız kaldım
Sassolsobe ayseee_ Vallahi içtiğim yerde böyle yapmışlar ve acı değilde tadı ben de deneyeceğim umarım güzel olur
123aa Nefis yemek tarifleri in dondurulmuş 2 limon 1 potakalla olan tarifini yap tarifteki gibi şeker koy ama 3 lt suya değil 1 lt koy sonra yaptıktan sonra içine 1 limon sık şekeri devaz gelirse sonradan ekle
ZeydsMom ayseee_ 6 limon 1 buyuk portakal 1 su bardagi toz seker 1 su bardagi sicak su 5 su bardagi soguk su Nefis yemek tariflerinde var bu tarif. Hep yaparim hic sasmaz cokta leziz mukemmel. Simdi bile canim cekti aksam yapayim 😄
sevilcn ayseee_ ben 1 tane büyük limon ve 1 orta boy portakali 1 su bardağı şekerle robottan çekiyorum sonra 1.5 litre su koyuyorum bir çay kaşığı limon tuzu atıyorum güzel oluyor.
suheyla92 ayseee_ kabuğu rendelerken beyaz kisimlari rendelerseniz aci olur benden bu kadar gerisini hatirlamiyorum 😅
antropologanne ayseee_ Hayir olmuyor, baska turlu özdeslesmezki. Kabuk kisimlarini soyarken beyaz kismi gelmeyecek, aciligi veren esas o.