ayseee_ _esra_ oktay Usta’nın tarifini izledim içime sindi ama üç bardak şeker koyuyo dört litre suya,dört limon ve iki portakalla çok mu şeker sence, aşırı şekerli sevmem ama şekersiz de sevmem
Umena ayseee_ çok tatlı bisi 🥹 abi desen abi değil fjfjfj kızım oldu birde çok sukur Abisi gidip gidip öpüyo kardesini 😂😂😂
antropologanne ayseee_ Hayir olmuyor, baska turlu özdeslesmezki. Kabuk kisimlarini soyarken beyaz kismi gelmeyecek, aciligi veren esas o.
ayseee_ Sassolsobe ya robottan geçirme acı oluyor diyo herkes nefis yemek tarifleride böyle bir tarif vermişti ama yorumlarda herkes acı demişti kararsız kaldım
Sassolsobe ayseee_ Vallahi içtiğim yerde böyle yapmışlar ve acı değilde tadı ben de deneyeceğim umarım güzel olur
123aa Nefis yemek tarifleri in dondurulmuş 2 limon 1 potakalla olan tarifini yap tarifteki gibi şeker koy ama 3 lt suya değil 1 lt koy sonra yaptıktan sonra içine 1 limon sık şekeri devaz gelirse sonradan ekle
ZeydsMom ayseee_ 6 limon 1 buyuk portakal 1 su bardagi toz seker 1 su bardagi sicak su 5 su bardagi soguk su Nefis yemek tariflerinde var bu tarif. Hep yaparim hic sasmaz cokta leziz mukemmel. Simdi bile canim cekti aksam yapayim 😄
sevilcn ayseee_ ben 1 tane büyük limon ve 1 orta boy portakali 1 su bardağı şekerle robottan çekiyorum sonra 1.5 litre su koyuyorum bir çay kaşığı limon tuzu atıyorum güzel oluyor.