kutsal6363 ebrarasil ya siz cekmissiniz en azından 😞eşim cekmeye çalıştı yakalayamadı işte bugünde afedersiniz tuvsletteydi tam su döktü çamaşır suyu döktü gitmiştir diyor ama ben rahat edemiyorum çok çok korkuyorum anlatamam 😭😭😭bir daha çıktı mı sizde peki
kutsal6363 asell_asl yaaa Allah korusun. Bizim evde de hiç sinek böcek yokki ama olsa mutlaka görürüm bu daha da korkutuyor beni işte neyle besleniyor 😭😭o söylenen süt şeyi doğru mu acaba aklıma getirmek istemiyorum ama çıkmıyor aklımdan 😭
Eysar kutsal6363 yok canım korkma gelmez sadece akşamları teliniz yoksa kapıda yada pencerede açık birakmayin WC kapısı banyo kapisida acil durmasin
kutsal6363 Eysar telimiz yok ev bizim değil, zaten burdan tasinalim dedim eşime huylandim bir kere bakacağız yoksa yaparız havalar çok sıcak diye işte mecbur açıyoruz bazen 😞😞artık açmam zaten bu korkuyla
kutsal6363 Ikiprensesannesi23 yaa Allah korusun benimde ev en üst kat 1 yıl oldu ilk defa çıktı çok korkuyorum. 1 hafta önce çıktı yinr çıktı demek gitmemiş daha bide hep ben görüyorum 😭😭gördükçe tiksiniyor daha çok korkuyorum yakalamış olsaydı eşim biraz rahatladım belki
kutsal6363 Brkrk ayyyyyy Allahim 😭Allah korusun evet o daha kötü Rabbim onlarda candır diyorum ama insanın elinde degil işte huylaniyor korkuyor tiksiniyor ne yapacağımı sasirdim
doga1 kutsal6363 bizim eve de geliyor kelebek yiyor insandan kaçıyor bebeğime de benim de yakınıma hiç gelmedi
kutsal6363 doga1 yaa bizim evde hiç böcek kelebek o tarz birşey de yokki ben anlamadım olsa görürüm çünkü niye geliyor bı bilsem 😞işte korkmamak elde değil bizim gece görüyorum ben uyurken gelip gelemedigini bilemiyorum 😭😭
kutsal6363 Show_must_go_on yaaa işte keşke bizde çekebilseydik rahatlardim belki biraz ama yok 3 dur karsima çıkıyor ben görüyorum bide kalpten gidecem artık 😞düşün normsl evde oturduğum yerde korkutotum sanki birşey var diye bebegim de bundan dolayı huzursuz hissediyor
Show_must_go_on kutsal6363 sıcaktan kaçıyırlar aslında kovalayıp süpürge vilada gibi bir şey ile bir yere soksanız tuvalet banyo gibi çekersiniz hemen
biranneminik kutsal6363 bende çok korkarım gördüm kaç kez evim çatı katı olunca iniyor çatıdan herhalde süpürgeyle çektim eşim kovaladı ilacladik gelmedi bidaha
kutsal6363 biranneminik galiba üst katalra daha mı çok gelitor benim de en üst kat. İşte eşim cekemedi supurgeyle cekseydi belki bu nebze içim rahatlardi ama maalesef:( ilaçlama son çaremiz. Umarım daha gelmez 😭
kutsal6363 Zehra95 hayır normal apartman 4 katlı ve biz 4. Kattayiz. Bahçe bile yok bir ağaç bile yok bende anlamıyorum işte nerden nasıl geldi kafayı yiyecem 😞😞
biranneminik kutsal6363 inşaAllah canım kesinlikle çatıdan iniyor bence soğuk geliyor bana sevmiyorum bende
kutsal6363 Show_must_go_on evet ilaçlama için aradığımızda biri güneşten kaçıyorlar dedi ama bilmiyorumm. İşte tuvslette eşim hemen kaçmasın diye su döktü baya çamaşır suyu da delikte gitmiş mıdır ölmüş müdür sanmıyorum her an her yerde çıkacak gibi geliyor 😭
hiralies kutsal6363 mustakil bir evde yaşıyoruz ve arada giriyor üst kata bile çıkıyor ama insanlardan kaçıyorlar yakalayip öldürene yada disari atana kadar o sizden kaçar siz ondan 😂
kutsal6363 hiralies bizim apartman 4. Ve en üst kat bahçe yok ağaç birşey yok anlamadım:( çok gizli oldukları için onlar kaçmayı beceriyor bence eşim tutamadı en son tuvalette gitti diyor ama bilmiyorum
hiralies kutsal6363 ağaçlık olmasina gerek yokki duvarlarda falan geziyorlar sokaklarda heryerdeler aynı örümcek böcek gibi
kutsal6363 Zehra95 aradık bugün yoklar çalışmıyorlar anca yarın gelirler :( inşallah kesin çözüm olur da