kutsal6363 Ayrıca bir yerde sütü sevdigi, emzirince geldiği söylendi bu beni daha korkuttu bana veya bebeğime gelir mi 😭😭geze gorutoruz zaten sadece uyurken birşey olursa offf aklımı kaybedecem ilaçlama aradık Pazar kapalı çoğu
ZeydsMom Bizim buralardafa cok eve girmedi ama kapinin onu duvarlara tirmaniyor. Esimde o bisey yapmiyor korkma dedi bana. Sivrisinekleri yiyor ya o galiba. Onun icin geliyor. Supurgeyle falan kovalaya kovalata cikarsana kiz korkma kapa kapiyi nerdeyse orda sey yap. Anne sutunu napsin ya 😄 inanma oyle seylere
kutsal6363 ZeydsMom yaa bunu bana bir ziraat mühendisi söyledi zaten korkuyordum onu duyunca çok kötü oldum Elik ayağım bosaldi 😭yaa duvarlarada tırmanıyor işte korkuyorum besige felanngelir diye kovalamak mi🙈ben korkudan koltuktan kalkamıyorum sabahtandir o derece
kutsal6363 ZeydsMom eşimde bana korkma diyor kovaladı ama yakalayamadı korkum devamı gelirse yuvası vs 😞
smytpl kutsal6363 canım dün gece bende gördüm 4 aylk bebeğim var ve süt veriyorum. Oturma odamızdaydı üstelik biz yer yatağında klima altında uyuyoruz. Eşim arasada bulamadı ama çok şükür geceyi sağ atlattık 😅 korkma balkon kapısını açık bırak çıkar gider
kutsal6363 smytpl yaaa🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️yaa biz 2 dir giriş de dış kapıya koşarken gördük yakalayamadık yerdeydi duvarda dgerildi bugünde tuvslettr yine yerdeydi 😭😭ben çok korkuyorum
kutsal6363 Eysar yaa bizimki sürekli yerde hiç duvarda gormedik aksine eşimde supurger ile çekmeye çalıştı ama yok olmadı bugünde tuvslettr su döktü gitti dedi ama geri gelirse ordan çıktı belki de 😭
mutluanned Benimde annemde görmüştük karton koymuşlardı birde ilaç ya da ekmek falan koydular bir tarafa da yapıştırıcı sürdüler yapıştı kaldı apartmanda yaşıyordu baya da beklediler gitmesini gitmedi son çare
kutsal6363 mutluanned yaa onu da deneyeyim varsa ilaç yapışkan tarzı birşey alıp belli noktalara koyalım yoksa bu evde duramayscagim 😞😞
tubasd kutsal6363 bizim evede geldi üstelik en üst katta olmama rağmen süpürge makinasıyla çektik dışarı çıkartıp saldık miniminnacikti korkma insanlara yaklaşmaz zaten o senden daha çok korkuyor
kutsal6363 tubasd bizimde ev en üst kat acaba ondan mı geldi, işte biz yakalayamadık 3 4 gündür böyle 3 tür çıkıyor hep de gece vakti 3 4 gibi korkuyorum yakalasaydi eşim de denedi supurgeyi ama olmadı
Eysar kutsal6363 yok canım korkma gelmez sadece akşamları teliniz yoksa kapıda yada pencerede açık birakmayin WC kapısı banyo kapisida acil durmasin
asell_asl kutsal6363 biz köyde oturuyoruz haliyle bazen bizim eve de giriyor ama onlar çok zararsız korkacak bişey yok 🤣 ben onu elimle tutuyorum küçücük bişey zaten . Sinek yiyorlar ve asla insana yaklaşmazlar benim de 5 aylık bebeğim var üstelik yerlerde sürünüyor emeklemeye çalışıyor ona gelir mi diye hiç korkmuyorum çünkü biliyorum gelmez 🤣 geçen camın sinekliğini açık unutmuşuz eve kurbağa bile girdi tuttum attım bak ondan korktum açıkçası 🤣 bebeğime gelir diye .
kutsal6363 asell_asl yaaa maşallah bende köyde doğdum büyüdüm ama şuan kelebekten bike korkuyorum elimde değil keşke cesaretli olsam korkmasam 😞😞ya biraz insanı tiksindiren birşey sürüngen sonuçta ve gece çıkıyor o daha korkutuyor uyurken birşey osla frlan 😭😭bilmiyorum yaaaa
kutsal6363 asell_asl ayrıca küçük değil ya el kadar vardı yani bildiğiniz kertenkele yazarken bile öyle kötü oluyorum sabahtandir elim ayağım bosaldi nenegime de yansıdı sanırım ağlaması kesilmedi durmadı
asell_asl kutsal6363 bişey olmaz korkma 🤣 insana gelmiyorlar sen istesen de gelmezler merak etme o bi süre sonra kaybolur gider. Ben bizim evdekine isim bile takmıştım oscar koymuştum adını 🤣 duvarlarda gezinir . Gece ortaya çıkıyor çünkü gece besleniyor sineklerden ev örümceğinden filan.
ebrarasil kutsal6363 10 gün olmuştur oğlumun odasına girmişti bağırdım bende görünce direkt eşimi aradım sineklik ver var evde nerden girdi hayret ettim süpürgeyle çektik aklım başımdan gitti her gece aklıma gelir oğlumla bende yerde yatıyoruz çok iyi anlıyorum sizi ♥️♥️♥️
kutsal6363 ebrarasil ya siz cekmissiniz en azından 😞eşim cekmeye çalıştı yakalayamadı işte bugünde afedersiniz tuvsletteydi tam su döktü çamaşır suyu döktü gitmiştir diyor ama ben rahat edemiyorum çok çok korkuyorum anlatamam 😭😭😭bir daha çıktı mı sizde peki
kutsal6363 asell_asl yaaa Allah korusun. Bizim evde de hiç sinek böcek yokki ama olsa mutlaka görürüm bu daha da korkutuyor beni işte neyle besleniyor 😭😭o söylenen süt şeyi doğru mu acaba aklıma getirmek istemiyorum ama çıkmıyor aklımdan 😭
Ikiprensesannesi23 kutsal6363 korkma canım küçükler genelde yolu kaybettiği için eve giriyorlar zaten yaşam alanı değil ev benim evim 5. Kat kaç kere çıktı hatta bir keresinde görmedim sonra evde ölmüş yerde ölüsünü buldum zararsız korkma
kutsal6363 Ikiprensesannesi23 yaa Allah korusun benimde ev en üst kat 1 yıl oldu ilk defa çıktı çok korkuyorum. 1 hafta önce çıktı yinr çıktı demek gitmemiş daha bide hep ben görüyorum 😭😭gördükçe tiksiniyor daha çok korkuyorum yakalamış olsaydı eşim biraz rahatladım belki
Brkrk kutsal6363 kertenkele ne ki 1 aydır evde farelerle uğraşıyorum. 4. Fare bu artık delirmek üzereyim. Panik atak yaşıyorum evde ne yaptıysak çözüm bulamadık. Evde yaşayamıyoruz ama habire de başkasında kalmak olmuyor. Bebeğim 11 aylık heryerde dolaşıyor. Gece biyerlerimizi.kemiricek diye aklım çıkıyor.
kutsal6363 Brkrk ayyyyyy Allahim 😭Allah korusun evet o daha kötü Rabbim onlarda candır diyorum ama insanın elinde degil işte huylaniyor korkuyor tiksiniyor ne yapacağımı sasirdim