kolikamamutlu KuzeyinAnnesi03 teşekkür ederim ben de duruma göre ayarlıyım saatleri ve damla sayısını o zaman 🙏🏻
KuzeyinAnnesi03 kolikamamutlu aynen canım şifa olsun inşallah bide kendine mekik kimyon rezene demle iç o da çok işe yarıyor 🥰 ben çay kaşığıyla ağzına veriyridum 1 2 damla ondan da
kolikamamutlu KuzeyinAnnesi03 sütüm kesildi emziremiyorum malesef şuan 🥺 ilk 1 ay denemiştim onu çok bi faydasını görememiştim😕
karan0772 kolikamamutlu bende 1 buçuk aylıkken verdim ve bebeğim kaka yapmayı kesti şimdi çok şükür 3 4 günde bir yapıyor asla kullanmam dediğim ilaçlar listesinin başına ekledim
kolikamamutlu karan0772 aa bebekten bebeğe farkediyor demek ki cidden, teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için deneme aşamasındayım ben de bakalım
omerin-annesi Merhabalar benim bebeğim de 45 günlük nurse harveys şurup kullanmaya başladım ama korkudan sadece 1 ml verdim Suplrubu nasıl kullandığınızı soracaktım. 5ml fazla değil mi
kolikamamutlu omerin-annesi bana da ilk başta fazla geldi sabah 3 ml akşam 3 ml olarak başlamıştım sonrasında sabah 5 ml akşam 5 ml olarak devam ettim gerçekten faydasını gördüm ama doktorun dediği gibi günde 4 defa vermedim 2 defa 5 ml yetti bize