kolikamamutlu milletsanakanalizemiolacak doktor günde 4 kere 5 ml demişti ama ben yine denemek için sabah 5 ml akşam 5 ml vermiştim yetiyordu
neslika kolikamamutlu yarın tekrar denersiniz yine çok sık yaparsa damla sayısını azaltırsınız. Birkaç gün yapmadıysa üst üste yapması normal. Ama damladansa dozu azaltın. Nurse Harvey’s benim bebeğimi kabız yaptı ve karın ağrısına neden oldu. Çoğu kişiye iyi gelmiş.
kolikamamutlu milletsanakanalizemiolacak kolik bebek ağlamalar ve gaz bitmiyodu ilk defa şuruptan sonra biraz rahat etti yine arada giriyo tabi gaz sancıları ve ağlama ama şurubu kullandığım süre boyunca 15 gün falan 2 ya da 3 tür gazlı ve nefessiz kalana kadar ağlamalı gün sayısı
tugba825_ kolikamamutlu ben çok memnunum kızım ıkınmaktan uyuyamıyodu sürekli ağlıyodu özellikle akşam saatlerinde şimdi kendi kendine çıkarmaya başladı gazını aglamaları azaldı düzenli kullanımda faydası çok tabi bu bebekten bebeğe değişir
kolikamamutlu KuzeyinAnnesi03 teşekkür ederim ben de duruma göre ayarlıyım saatleri ve damla sayısını o zaman 🙏🏻
KuzeyinAnnesi03 kolikamamutlu aynen canım şifa olsun inşallah bide kendine mekik kimyon rezene demle iç o da çok işe yarıyor 🥰 ben çay kaşığıyla ağzına veriyridum 1 2 damla ondan da
kolikamamutlu KuzeyinAnnesi03 sütüm kesildi emziremiyorum malesef şuan 🥺 ilk 1 ay denemiştim onu çok bi faydasını görememiştim😕
karan0772 kolikamamutlu bende 1 buçuk aylıkken verdim ve bebeğim kaka yapmayı kesti şimdi çok şükür 3 4 günde bir yapıyor asla kullanmam dediğim ilaçlar listesinin başına ekledim
kolikamamutlu karan0772 aa bebekten bebeğe farkediyor demek ki cidden, teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için deneme aşamasındayım ben de bakalım
omerin-annesi Merhabalar benim bebeğim de 45 günlük nurse harveys şurup kullanmaya başladım ama korkudan sadece 1 ml verdim Suplrubu nasıl kullandığınızı soracaktım. 5ml fazla değil mi
kolikamamutlu omerin-annesi bana da ilk başta fazla geldi sabah 3 ml akşam 3 ml olarak başlamıştım sonrasında sabah 5 ml akşam 5 ml olarak devam ettim gerçekten faydasını gördüm ama doktorun dediği gibi günde 4 defa vermedim 2 defa 5 ml yetti bize