_Goktugunannesi__ milletsanakanalizemiolacak Dediğim gibi en sonki yazdığım evre kalmış oğlan nerede yaşıyor bilmiyorum ama kendi adetlerini uygulayacaklarsa dediğim şekilde olur batı tarafına uyucaklarsa klasik gelin alma muhabbeti
milletsanakanalizemiolacak _Goktugunannesi__ izmirde yaşıyor iki ailede ama kaynana erzurum adeti istiyor bizde göçmeniz kardeşimde makedon adeti istiyor kına ve düğün kültür karmaşası yaşayacak 🤣🤣 makedon kıyafetiyle halay çekcez galiba🤣🤣
_Goktugunannesi__ milletsanakanalizemiolacak 😂😂sizin baya karışık Erzurum da genelde karşılıklı oynama var az çok biliyorsunuzdur
egelsenkonuss milletsanakanalizemiolacak dört bi yandan kusatilmis şehir gibiyim hiç tadım yok gene zehir gibiyim dırırırırım
milletsanakanalizemiolacak egelsenkonuss benim kızı süpürge sesinde uyutmayayım sarkılara alıştırayım dedim çoğu söylediklerinizi açtım ama bilin bakalım hangi şarkıcıları sevdi 🤦🏼♀️ reynmen,semicenk,irem derici,merve özbey,derya uluğ 🤣
milletsanakanalizemiolacak _Goktugunannesi__ ben bilmiyorum oraların adetlerini pek ya göcmeniz biz bizde bi payduşka var diğer oyunlar var o kadar 🤣
milletsanakanalizemiolacak egelsenkonuss senin nicki nasıl okuyordum biliyormusun egeliysen konus 🤣🤣🤣🤣 meğer e gel sen konuşmuş🤣🤣
milletsanakanalizemiolacak hasibekar bebişim 0-3 ay beşikten 3-6 ay beşiğe terfi etti yadırgadı yerini ya sabaha kadar tepişti durdu 🤦🏼♀️