One-life minervadefne ben normal süpürgeyi ayda bir iki kere yapabiliyorum bebekle zorlanıyorum. Hep robot çalışıyo
minervadefne meralim92 inanın bende aynısını dedim eşime işte ne gerek var diye salladım baya şimdi fikrim değişti inşallah onunkinde değişir 😂
minervadefne caglaay ben kabloludan nefret ettim kaldırdım valla dikey süpürge aldım uygunlardan bunun rahatlığına da alışınca gözüm robota kaydı 😂
caglaay minervadefne çok rahatta herşeyi kaldırmaya üşenmeyene sehpalar sandalyeler va kaldırmayınca benim içime sinmiyor
zeynepyusufaslan minervadefne hamilelikte aldım iyi ki almışım büyük kolaylık Xiaomi mop2 olması lazım modeli silme de yapıyor süpürüyor da Acil bi şey dökülmüşse vs pek işe yaramıyor haritalaması belli çünkü ama tüm evi 1,5 saatte tertemiz yapıyor
minervadefne zeynepyusufaslan acil durumda hani bebek ağlasa da mecbur çare bulup süpürüyorum da 😂 bazen zor geliyor hani günlük için 1,5 saat normal bence
minervadefne Beyzaveduru değil mi dikey süpürge var ama zor giriyor koltuk altına her gün eğil çek birde bebek var alacağım ya ilk fırsatta
Beyzaveduru minervadefne evet o süpürgelerde yine sizin yapmanız gerekiyor. Ben robot süpürgeyi evden çıkarken çalıştırıyorum geldiğimizde tertemiz oluyor
yldrm12 minervadefne bende roborock istiyordum ama fakirin bi modeli var titreşimli siliyormuş onu çok övdüler bir de çift fırçalı hani bu önde olan var ya fırça değilde adı başka bişi aklıma gelmedi 😂. 4000pa
minervadefne Alpin_ o elbet süpürülür ama hani bazen insanın hali olmuyor yada bebekten fırsatı o zamanlar iyi olur gibi geldi
Alpin_ minervadefne olur tabi olmaz mı diyorum ya bebekli eve olmazsa olmaz kıl tüy toz bırakmıyor yani düşünmeden alın imkanınız varsa roborock S8 sonic filtresiz öneririm misler gibi süpuruyor çekiş gücü mükemmel
Zeynepefem minervadefne ben 2 yıldır kullanıyorum, memnunum açıkçası özellikle evi supurmeye üşendiğim zamanlarda hemen onu açiyorum gayet güzel süpürüyor
sezer2022 minervadefne çalışan biriyim, ve öğlen telefon üzerinden çalıştırıyorum, akşam eve döndüğümde her yer tertemiz 🥰 başka sözüm yok
yldrm12 Berilsmom13 kauçuk fırçalı değil mi? Ben bi çalışana sordum kauçuk fırçalılar zemin için diğer türlü fırçalılar halı için falan dedi kafam karıştı