buketbb zarifhanim b3n böyle yapınca giremedim acava neden, soneasında wifi aç kapa yaptınz mı yada başka bir işlerm
zarifhanim buketbb Ben vodafone net kullanıyorum onda ve başka vodafone da girebildim. Ama telekomda giremedim. Belki wifiniz başka ağlara izin vermiyordur.
mematiii minikmelegimmmm kullanıyorum ama yokluğunu aramadım.Bugün açıklama yapıldı birkaç düzenleme yapılıp açmayı düşünüyoruz ama net karar yokedendi
Sevvaldal myferimah bazi internet operatorleri yasak koymuyor cunku. Alt yapilari uygun olmayabiliyor mesela.
zarifhanim yildiz-alp2024 Başka wifilere bağlanırsanız onları da deneyin belki kullandığınız wifi bu yazdığım sunucuyu desteklemiyordur. Anneme yaptım da aynısını türktelekom olmadı, vodafone net ile giriş yapabildi o da.
Umceysfkdoga demirboy bende bunu şekilde kullanıyorum bisey olacağını düşünmüyorum en azından VPN’den iyidir bence
Prensescilek minikmelegimmmm hiç girmedim denemedim , devlet memuru olduğum için çekiniyorum açıkçası 😃 ama instagramsız da olmuyor umarım yakın zamanda açılır 😃
meta1 Hilal096 bişey sorucam bende dns ile giriyorum ama bu geceden ber insta yüklenmiyor sizinde öyle mi