Winner minikmelegimmmm ortalık çok karışık inanın, böyle işlere ben girmem. Size de tavsiye etmiyorum. Girenler var ama ben o riski göze alamam
minikmelegimmmm Winner yok canım zaten eşim emniyet mensubu o gırme vpn falan günde kaç tane şikayet alıyoruz bu olaylardan dedi adam bılıyordur heralde riske atmam , olmaz olmaz da bana denk gelirse ben demıstım sana der sonra 🫣
evlerkadar Cekiyorum_Gulumse valla her şeye ordan bakıyorum akşam yemegıne temızlık tüyolarına bebek bakımına kışisel bakıma ögrencılerıme yapacağım etkınlıklere😂
zarifhanim yildiz-alp2024 Başka wifilere bağlanırsanız onları da deneyin belki kullandığınız wifi bu yazdığım sunucuyu desteklemiyordur. Anneme yaptım da aynısını türktelekom olmadı, vodafone net ile giriş yapabildi o da.
Dygusen myferimah bende evimdeki wifi ile girebiliyorum DNS ile alakalıymış ama ben hiçbişey yapmadım telefonumda kullanıyorum normal bir şekilde
Dygusen myferimah evet değiştirirseniz oluyormuş bizimki türknet kendileri mi artık ne yaptı değiştirdi bilmiyoruz
buketbb zarifhanim b3n böyle yapınca giremedim acava neden, soneasında wifi aç kapa yaptınz mı yada başka bir işlerm
zarifhanim buketbb Ben vodafone net kullanıyorum onda ve başka vodafone da girebildim. Ama telekomda giremedim. Belki wifiniz başka ağlara izin vermiyordur.
mematiii minikmelegimmmm kullanıyorum ama yokluğunu aramadım.Bugün açıklama yapıldı birkaç düzenleme yapılıp açmayı düşünüyoruz ama net karar yokedendi
Sevvaldal myferimah bazi internet operatorleri yasak koymuyor cunku. Alt yapilari uygun olmayabiliyor mesela.
Umceysfkdoga demirboy bende bunu şekilde kullanıyorum bisey olacağını düşünmüyorum en azından VPN’den iyidir bence