OptimusPrime Show_must_go_on İsimli künye yaptırılabilir. Amigurumi oyuncaklar olabilir, @hahaamigurumi den ben instagramda kendi çocuklarıma yaptırmıştım. Oyuncagı, çıngırağı, isimli emzik zinciri. Hediyelik anahtarlıklar şekli falan hepsi bana ait olarak ☺️
Show_must_go_on OptimusPrime Kündeyi büyük ihtimal annesi yaptırır diye düşünüyorum ama amigurumi olabilir ☺️🙏🏻
OptimusPrime Show_must_go_on Bu sayfayı güvenle önerebilirim. Kendi çocuklarıma,yeni doğan yeğenimize. yaptırdım. Arkadaşlarıma da önerdim hep. ☺️♥️
Show_must_go_on Minigim2 Onu kesin yapacağım zaten anne ve kayınvalidesi yakın olduğu için çok ihtiyacı olmaz ama 3-5 yapacağım ☺️
Show_must_go_on Minigim2 O kadar seviyorum ki annem ile çok yakın oturur her anneme giderken yol üstünde cama çık derim sevgili gibi 😄😄 doğumdan sonra annemle konuştuk zaten hastahaneye gideceğim yanına çıkışta akşam annemle yemek falan hazırlayıp bırakacağım evine şimdi telaşlı olur hepsi aç kalmasınlar ☺️
Minigim2 Show_must_go_on ne güzel canm allah nazarlardan korusun aranız hep ıyı olsun 🌼 aynn öyle en ıyısı yemek bide sut sagma makınesi korse bu tarz seylerde lazım olur
Show_must_go_on Minigim2 Amin 🙏🏻🙏🏻❤️ Bu gün küpe siparişi verdim aramızda uzun yıllardır anlamı olan güzel papatyalı bir küpe ama doğum öncesi korse de alabilirim marka önereceğiniz var mı acaba? ☺️
Minigim2 Show_must_go_on güle güle gunlerde kullanın🌸🌼😊 korse olarak yamuna latex korse siyah kullandım kızım 22 aylık bu kadar sıcak olmadan öncede funbody kopçalı termal tayt kullanıyorum havalar serınleyınce gıyınıyorum baya terletıyor ve şekıl verıyor